reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Mój oświadczył się w Wigilie, ale byliśmy wtedy w 5 mcu i na wakacjach na kubie :) Wigilie mieliśmy egzotyczną w Trynidadzie :) Miło wspominam.

Co do zakupów to an kolki polecam termoforek -> zakupiłam w rossmanie i jest mega, bo w środku jest woreczek z groszkiem i podgrzewa się go w mikrofali. Długo ciepło trzyma i młoda śpi teraz z nim jak z przytulanką :) Espumisan dajemy dodatkowo po kąpieli, razem z witaminką d. Taki już nasz rytuał.

reklama
20141221_225855.jpgChoinki tylko trochę widać ale uwierzcie, że ładna :-p żywa i gęsta, choć trochę krzywa

Załączniki

• 20141221_225855.jpg
    20141221_225855.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 65
Doggi świetna ta Twoja choinka, unikatowa bym powiedziała.

Nie wiem o co kaman, ale mam taki dziwny ból w krzyzu tzn zaczyna się jak bym zaraz nad kościa ogonowa i rozchodzi w dol, trwa dosłownie chwilkę, by przestać i za chwilę znów. Bol okropny, ale brzuch nie boli wiec nie wiem co to może być.....mam się martwić?

reklama
Agulaq_b 1,5h to przecież chwila. Ja jak pojechałam w sierpniu do moich teściów to się tak zdrzemnelam na chwilkę, że o 17 się położyłam i wstalam następnego dnia o 11:p i tez myślałam, że to była chwila.....
Ja chyba dziś tak łatwo nie zasne...

Do góry