reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Dla mnie wszystko to czarna magia :p
Wiem tylko od poloznych ze jak dziecko ma cyca i pokarm matki to nie trzeba poic woda, herbatkami itp
Jakxw praktyce powiem moze za jakis czas :p

A w ogole to chcialam o cos zapytac i przez nadrabianie zapomnialam :p

reklama
Agulqa_b i to nieprawda, moja ola piła mleko z cyca ale w butli a i tak wodę piła bo ona była ochlej mały od urodzenia i do tej pory tylko chodzi i pije a latem to już w ogóle hektolitry

Potrzeby nie ma, moja młodsza niedopajana, nawet latem. Ale dla wygody jak mama nie chce co 5 min na dwa łyki cyca wyciagać :-)

Mi też w szkole rodzenia położne mówiły, że mleko z cycka wystarczy, że nie potrzeba innych dodatków. Także pewnie nie będę dodatkowo nic dawać..

Dagi w zimie może tak, ale w leci jak upały to dziecko powinno pić często a neiwiele (nielicząc posiłków) także dopajać wodą aby się nie dowodniło jest bardzo wskazane. Maluchy bardzo szybko tracą wodę, trzeba o tym pamiętać :)

Żelka to prawda, mi też naopoeiadali ze niemowlę szybko się odwadnia i ja co chwilę sprawdzałam czy ciemiaczko Sue nie zapada i w ciągłym stresie byłam

Widzę, że nie tylko mi polozna mówiła takie rzeczy....a już myślałam, że tylko w UK można posłuchać tego.
Żelka zgadza się, ja napisałam tylko to co mówiła polozna. A jak będzie to inna inkszosc:p

reklama
Do góry