reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
AZA, wiem, że mają w Gemini zwykły Katarek, ale ja właśnie chcę Plusa, bo zwykły mam i przez ten brak rozkręcania jest do dupy :wściekła/y:

Nie wiem, czy jednak nie złożę zamówienia w DOZ, w sumie w Gemini z przesyłką wyjdzie mi podobna kwota, co w DOZ, a tam odbiorę osobiście...
Tylko w DOZ nie ma Octaniseptu małego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja mam ręczny laktator medeli, odciągałam jak miałam za dużo pokarmu, albo jak wiedziałam że będę chciała gdzieś wyjść. Małą do butli przyzwyczajałam od urodzenia i bez problemu wytrzymywałam z M w domu kilka godzin. Teraz też mam opcje ze mogę odkupić od koleżanki elektryczny laktator jakby ręczny nie dawał rady.
Nie dopajałam Niny wodą jak karmiłam piersią, tak jak mówiła położna.

Mój M też się długo zbierał z oświadczynami i w sumie zrobił to dopiero jak zaszłam w ciążę z Niną. Niby mówił, że pierścionek miał już dawno kupiony tylko czekał na odpowiedni moment...

Ja wale ogarniam ten pokoj malego i co
Otwieram karton z zabawkami itp i widze tam siatke
Otwieram a tam siatka ubranek dla mlodego z lumpka z kalisza :p
Wiec dzis caly daien prasowanie i ogarnianie
Umreeee chyba :p

Ja z kolei wywalam swoje ubrania :p
I tak patrzę na niektóre spodnie i marzę by szybko sie w nie wcisnąć.

Latem kupiłam w lumpku spodnie dla siebie. Były za duże, ale kupowałam je z myślą o brzuszku jesienią. Spodnie poszły głęboko do szafy i o nich zapomniałam. Dzis wywalam wszystko z szafy, przymierzam spodnie i co???? I DU.PA!!!!!!! Nawet na tyłek ich nie wcisnę! Ledwo co w ogole nogawki weszły! Masakra!

Laydeek ja jakos kolo lipca bylam w c&a i chcialam kupic ciazowe jeansy
Rozmiar 44 ledwo na uda wcisnelam gdzie ja normaknie nosze 40
I wtedy stwierdzilam ze na czas ciazy pozostaja mi legginsy

reklama
Do góry