reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
emilchen a sądziłam, że mój wózek stoi u mojego ojca w domu a tu proszę wędruje po świecie :-) Prezentuje się super!

Doggi jeszcze lampki zawieś i będzie bosko

Wiecie co, pierwsze słyszę o tym sprawdzaniu ciemiączka, człowiek uczy się całe życie :)

Emilchen wózio gotowy na panicza :)

Doggi pikna choinka a jaka ekologiczna :)

Dagi co do bólu to ja mam często w krzyżu ale od kości ogonowej nie miałam.

Doggi, haha, zabójcza choinka :-D

Do mnie może jutro dojdzie zamówienie ze stronki Bliżej Ciebie, więc będzie już co do torby wrzucić, ale najgorzej, bo w aptece Gemini wysprzedali Katarka i nie mogę zamówić reszty, bo czekam na niego :wściekła/y:

Dziewczyny, w jakich aptekach robiłyście zamówienia?

Mnie został do kupienia tylko Katarek, Tantum Rosa i Octanisept, ale w tej Gemini było najtaniej, a teraz nie wiem, czy czekać na dostawę czy szukać innej apteki :-(

Nulini w Gemini teraz czeka się 96h na dostawę, ale w sumie masz jeszcze trochę czasu do porodu więc jak pewnie kupiłabym tam.

Nulini, ja w gemini. zawsze tam kupuje.

Żelka, a to z tym żywcem zdrój to są jakieś badania, czy antyreklama, bo woda się mega sprzedaje, co?

emilchen, to piekny wózek :tak:. chciałabym Was wszystkie zobaczyć razem z wózkami! uda nam się to kiedyś? ;-);-)

Doggi, urocza choinka :-):-)

Sprite ja też to gdzieś albo czytałam albo oglądałam jakiś program, że Żywiec Zdrój to jakbyś sobie kranówke wlała. Ja polecam osmozę. Cały zestaw kosztuje koło 400-500 zł a wodę używam do wszystkiego i zero kamienia. System odwróconej osmozy wykorzystywany jest w oczyszczalniach ścieków więc miałybyście swoją własną oczyszczalnie. Jak któraś chce to mogę zrobić zdjęcie jak to wygląda. Moja mama kiedyś za to cudo dała 2000 zł. To był nasz najważniejszy zakup na nowym mieszkaniu. Bardzo Wam polecam, ja wodę piję bezpośrednio z tego filtra. Trochę miejsca zajmuje ale warto :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry