reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

właśnie Doggi trzeba po ciemiączku sprawdzać, jak główka wklęsła dać pić (jeść) itd ... nawet jak jadło niedawno ... Pamiętam z tym ciemiączkiem to też schizy miałam ... przy pierwszym dziecku to wogóly schizy chyba ze wszystkim miałam, ciekawe czy teraz też tak sraczkowac bede :-D

reklama
Zelka do upalow nasze maluchy juz nie beda takie maluchy i domyslam sie ze na pol roku to juz wiekszosc bedzie dawala wode czy herbatke
Mi bardziej chodzilo o takie wlasnie do pol roku, akutat mysle ze w tym okresie wielkich upalow nie bedzie ;-)
Aze tak glupio zapytam woda np zywiec kupiona czy przegotowana?

Ja pierwsze slysze o tym ciemiaczku :O

Ł mi wlasnie powiedzial ze chcial mi klawiature do tableta kupic na swieta
A ja ryj jak karp ze po co mi i moglby mi cos ladnego i kobiecego kupic
Na co on ze bielizny nie kupi bo zaraz zmiemie rozmiar
Wiec mowie ze moze kolczyki, bransoletke
A ten haha myslales o kolczyakch i wiedzialem ze to powoesz
Wiec mu dowalilam ze najlepiej to niech idzie w praktyczne prezenty i kupi mi komplet scierek do podlogi i koncowke do odkurzacza :p
Tak sie zaczal smiac ze az poplul sie herbata, debil maly :p

Doggi kupic moze, ale na swista niech nie daje :-D
Juz mu kiedys powoedzialam ze zadnych oswiadczyn przy rodzince :p
Stypa ma maksa :p nientak yo sobie wyobrazam ;-)
Poza tym pomysl ponoc juz ma, tylko musi byc odpowiedni czas i klimat ;-)
Aaaa no i jaki rozmiar pierscionka teraz skoro moje palce tluste jak kciuki od stop jakiegos grubasa ;-)

Doggi ja nie mam nic przeciwko swietom, sylwkowi itp
Ale jakos fzjnie a nie ze pod choinka zmajde pierscionek
W ogole jakos chcialabym takie fajne zareczyny ;-)
Ł wie wiec mam nadzieje ze sie postara jak juz bedzie "odpwooedni czas"

reklama
Agulqa żywiec zdrój to ponoć najbardziej syfiasta woda z możliwych ... tam obojetnie jaka bylby źródlana nie mineralizowana ;-) a co do herabtek to jestem calkowicie anty, bo tam więcej cukru .. niz czegokolwiek :-p No ale to znowu się mój świr odzywa :-D
Mój syn na wodzie, ewentualnie na sokach najlepiej wyciskanych, chowany i żyje ;-)a czekolady je mało bo mówi, że mu się zęby zielone zrobią :-D:-D:-D

Za to owoce i warzywa rypie jak cukierki :-D a i tak zdechlak często przeziębienia łapie :sorry2:

Do góry