kasiekz
Fanka BB :)
Ja spacerówkę lekką kupiłam (porządną bo własnie McLaren) i po miesiącu sprzedałam Cudna, elastyczna i praktyczna jak piszecie. Ale nie nadawała się dla nas:/ My mieszkamy na wiosce, jesteśmy co dwa tygodnie w górach i robimy długie spacery po polnych i leśnych drogach. Poza tym moje dziecko lubi na spacerach spać, a więc wolałam żeby miała dużo miejsca i wygodę Poza tym ja jakoś kocham mega duże wozy. Mam też miniwana to do auta nie muszę składać więc mi waga bez róznicy. Jakby mój mąż nie był człowiekiem gór i mieszkałabym w miecie to na pewno zostawiłabym sobie tego McLarena.
tasia quinny speedi jest super! Podobną ma spacerówę do mojego trójkołowego Hauck Sama o nim myślałam przez zakupem Maxi Cosi Mura 3.
gosiane na pewno sprawdzi się super, bo własnie wygląda jak mój Hauck Road Runner
tasia quinny speedi jest super! Podobną ma spacerówę do mojego trójkołowego Hauck Sama o nim myślałam przez zakupem Maxi Cosi Mura 3.
gosiane na pewno sprawdzi się super, bo własnie wygląda jak mój Hauck Road Runner
Ostatnia edycja: