reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja spacerówkę lekką kupiłam (porządną bo własnie McLaren) i po miesiącu sprzedałam;) Cudna, elastyczna i praktyczna jak piszecie. Ale nie nadawała się dla nas:/ My mieszkamy na wiosce, jesteśmy co dwa tygodnie w górach i robimy długie spacery po polnych i leśnych drogach. Poza tym moje dziecko lubi na spacerach spać, a więc wolałam żeby miała dużo miejsca i wygodę;) Poza tym ja jakoś kocham mega duże wozy. Mam też miniwana to do auta nie muszę składać więc mi waga bez róznicy. Jakby mój mąż nie był człowiekiem gór i mieszkałabym w miecie to na pewno zostawiłabym sobie tego McLarena.

tasia quinny speedi jest super! Podobną ma spacerówę do mojego trójkołowego Hauck;) Sama o nim myślałam przez zakupem Maxi Cosi Mura 3.

gosiane na pewno sprawdzi się super, bo własnie wygląda jak mój Hauck Road Runner;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jadę zaraz na zakupy, jeszcze mi się przypomniało parę rzeczy dla Zoski, poza tym od razu kupie choinkę i to co na wigilię potrzebne. Jutro tylko pojadę do Disneya i polskiego sklepu i z głowy bo tak to by znów cały dzień nam zeszło.

A my na święta jesteśmy sami :-) więc strój swobodny na maxa :-)
Moi rodzice jadą jak co roku na święta w góry, brat z rodziną jedzie do swojej teściowej a moja teściowa przyjedzie na obiad i ciacho do nas w drugi dzień. Jakby coś się zaczęło dziać, to mam fajnych sąsiadów, żeby psiakowi jeść dali, bo co do stanu trzeźwości mojego brata mam wątpliwości w święta.

Co do legginsów, to moje są już takie cieniutkie w kroku, że odprułam kieszonki z tyłka i wszyłam w krok, koniec wietrzenia :-)

Nulini, no to granatowa to tak z dupy trochę do Twojego wózka :-D:-D

w każdym razie JAK ZNAJDĘ parasolkę (a będzie się to działo w przyszłym tyg.) to mogę komuś oddać GRANATOWĄ :tak::tak:

Unita, to już jesteś 4. niezły wynik
;-);-)

kasiek, hmm... ja tam moim wózkiem codziennie po lesie jeździłam/moja mama jeździła, bo usypiałyśmy młodego właśnie w wózku. i mój wielki klocek, obecnie jakieś ponad 20kg i prawie 110 cm spokojnie sobie w nim śpi (jeszcze miesiąc temu spał, bo od miesiąca nie wychodzę z nim na drzemki na dwór).

ja dziś kupiłam 2 pojemniki te z rossmanna do samolotu. na szampon i balsam do szpitala. więcejw grudniu kupić nie mogę, bo NIE MAM JUŻ KASY. zrobiłam dziś przelewy. rachunki itp. i koniec. jak nam starczy na żarcie do wypłaty to będzie cud.

Ostatnia edycja:
Kochane, któraś z Was wspominała (Bada Ty? ) o pieluchach tescowych (loves) baby?? Bo dostałam dziś siatę z próbkami, właśnie były tescowe to w macaniu są naprawde spoko. Tylko jaką cene mają ? ;-)

Nulini, mam 2 pary spodni z H&M ciążowych i potwierdzam, że porażka. Kompletnie się to nie rozciąga i w ogóle. Mam 1 z poprzedniej ciąży i teraz głównie je noszę, ale nie wiem co to za firma.

Z naszego X-landera spacerówki byłam zadowolona. tylko podwozie dosyć kłopotliwe przy wkładaniu do samochodu. Na wyjazdy głównie mieliśmy parasolkę mamas&papas.

reklama
My mamy parasolke x- landera model xs chyba. Jest nie do zdarcia, Nina zaczęła w niej jeździć jak miała 6 mc, siedzisko rozkłada się praktycznie do leżenia. A teraz po ponad 3 latach użytkowania jest prawie jak nowa. Więc na pewno posłuży też Jagodzie. Chociaż liczę na to, że teraz dłużej będziemy korzystać ze spacerówki z wózka wielofunkcyjnego, jest na prawdę fajna i lekka. Wtedy miałam koszmarny wózek i Nina jechała w niej może z 5 razy.

Do góry