reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

McPearl, ja właśnie nie pamiętam, ale chyba w pierwszej ciąży miałam 2 pary spodni z C&A i były BOSKIE! Długo po porodzie w nich chodziłam, tylko gumy wyprułam, a te z H&M to masakra, dobrze, że używane kupiłam, bo chyba by mnie krew zalała :wściekła/y:

reklama
Ja nie kupilam zadnych coazowych po tym jak ceny zobaczylam :p
W legginsach latam i jest ok

Sis kuoila wczoraj mi pojemniki w ikea i lampe do mlodego
Juz sie nie moge doczekac az rodzice to przywioza hihi :-)

No i orzyszly polki do robertowego pokoju
Ale oczywiscie jeszcze nie mamy wiertarki wiec polki leza i pachna :p

ja już 2 ciąże mam z happymum i są superowe,w drugiej ciązy kupiłam nowe i dopiero 3 lata temu wyrzuciłam (przerobiłam pas i latałam) a teraz kupiłam używki na allegro i jeszcze sprzedam ;-)

kurcze a ja w ogóle nie mogę w spodniach ciążowych chodzić ... w zwykłych leginsach latam, pod brzuchem siedzą i ładnie trzymają nic nie ściskają ... ten pas naciągany po pachy mnie po prostu strasznie irytuje :(

Przyszła mi pościel :) ale do firmy więc wieczorem będę oglądać :)

Ja biegam w legginsach takich z pasem ciążowym na mój wielki brzuch są fajne mam tez dresy ciążowe. Kupiłam je na necie. nie były drogie tak samo biustonosze. Ale muszę kupić nowe bo trochę są za obcisłe.

Ostatni bieżący zakup czyli wózek dla Oskarka dojechał. :-D

Ostatnia edycja:
Żelka, ja to mam tak, że te gumy w spodniach to mi do połowy brzucha sięgają, przynajmniej w tych z H&M i się wpieniam i ciągle podciągam :wściekła/y: Na szczęście bardzo sporadycznie chodzę w spodniach, głównie właśnie w legginsach :tak:

reklama
A ja właśnie wracam z zakupów kupilam sobie fajna parke w której po rozaciągnięciu guzikow z troczkami spokojnie się dopinam wiec i po porodzie nie będzie jak worek na kartofle i zakupiłam sobie jeansy zwykle nie ciążowe bo takie mam jedne które kupilam w pl i są tak beznadziejne ze w ogóle w nich nie chodzę. Szukałam jakiejś fajnej torebki, ale nic nie ma.....za to Zosce kupilam kocyk a raczej koc z księżniczka Zosia I:D

Do góry