reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

jenn, ja widzę :tak::tak: jeszcze ktoś planuje zakup tego wózka w takiej kolorystyce? ;-)

ja mam rajstopy ciążowy z poprzedniej ciąży i takie sukienki co sie rozciągaja, więc mam w czym wyjść. ale getry z hm mi sie w kroku juz którys raz rozwaliły. ciągle je szyję :confused2:

reklama
No Jenn, skoro mówią ze Doggi ma taki, to znaczy ze masz tez taki jak ja. Ten???

ImageUploadedByForum BabyBoom1418905699.372054.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1418905699.372054.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1418905699.372054.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 48
Sprite ja mam getry z poprzedniej ciąży swojej i siostry i z 6 par już mi 3 zostały z czego tylko jedna jeszcze cała-niezszywana. Już czas rodzić;-) Ale jak na getry najtańsze z allegro i używane ciągle to i tak dały radę.

Bada tez mam takie jednego kupilam ostatnio ocieplane i tez je podciągania tysiąc razy i nie są ciążowe do tego mam dwie pary z h&m i ogólnie jestem zadowolona z nich tyle, że jak jest bardzo zimno to dupa marznie...
Aaa apteczne mówisz, ja już złożyłam mamie zamówienie na to czego mi brakuje. Wiec juz wszystko jest....chyba

reklama
LayDeek, z tego co widzę to jenn i Doggi mają ten sam. ten co na Twoim foto ;-)

Tasia, ja od początku mam 1 parę, ale cześciej w jeansach chodze.

Nulini, a musisz mieć jakaś specjalną parasolkę? ja mam uchwyt w domu (to co się do wózka mocuje) i na bank gdzieś parasolkę w piwnicy. chetnie Ci ją oddam jeśli tylko przy poszukiwaniu przewijaka sie odnajdzie. mi sie już nie przyda. tylko nie pamietam jaki Ty masz kolor wózka. moja parasolka jest granatowa.

Do góry