reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Jantam na wigilie pojde w getrach i jzkiejs tunice
I tak nie plznuje dlugo siedziec i sie meczyc
Bedziemy my rodzice i dziadkowie ł, jego sis i wujek po rozwodzie
Wkec stypa bedzie na maksa bo babcia na pewno przeplacze cala wigilie
Mi bedzie ciezko a ł bedzie mial wyrabane na wszystko :-D

reklama
Haha u nas będzie towarzystwo ok ale mój T ma już zapowiedziane, że długo nie zamierzam siedzieć. Kolacja po kolacji posiedzieć pogadać i do domu. Ja tez leginsy i jakaś ładna tunika. Mimo wszystko Lubie wyglądać dobrze:)

Ale mają branie te wózki :p nawet te same kolory :-D

Ja mojego jeszcze nie widziałam :p pożyczam gondole tylko od koleżanki do mojego i w sumie nie wiem jaki ma kolor :-D błękitny chyba :-D

Tasia twoj wozek to w typie tego Bumbleride co teraz kupilam.

Jenn ja tez widze zdjęcia, fajny ten wozeczek!

Co do ciuchow to mi moje jeansy ciazowe na kolanie strzelily. Wlasnie zanioslam do krawca. Getry mam z lidla ciazówy i są niezniszczalne poki co.

w sumie ja tylko w zwyklych leginsach hodze, podwijam sobie pod brzuchem i sie trzymają, a do tego bluzke jakąś zakładam, A w wigilie i świeta siedzimy chyba w domu, bo nie chce mi się jezdzić od chałupy do chałupy :p

Wożki naprawde fajnie się prezentują ... kiedyś był szał na xlandery teraz na camareloo czy jak to sie pisze :p

Gosiane jestem ciekawa jak szybko przestawisz się na 3-koła. Na początku jest dziwnie, bo bardzo zwrotne są te wózki. A tak to na podjazdach dla wózków czasem problem, bo trzeba na 2 kołach jechać.

Ja mówiłam cały czas, że nie chcę 3kołowca i jak to zwykle bywa mam i jestem zadowolona.

Tasia ja juz ze starszym jeździłam tym nowym bo właśnie chcialam wypróbować i genialnie się prowadzi :D zresztą ten nasz jest do biegania przystosowany wiec pewnie wykorzystamy to na wiosnę :)

sprite, nie no, zwykłą muszę mieć, ale w kolorach czarno-zielonych :-D Może któraś mama ma granatowy wózek? :-D

Ja jestem wściekła, bo te jeansy ciążowe, które kiedyś tam kupiłam, są o kant dupy roztłuc!
Wielkie H&M Mama, a źle zszyte i po dwóch krokach środkowy szew jest na środku nogi :wściekła/y:
Wkur.wia mnie to nieziemsko i ich nie noszę :wściekła/y:

Sprite, jeszcze ja, ja się zgłaszam ! Jako właścicielka (po świętach tego wozu i w tej kolorystyce, chociaż nie jestem właśnie pewna, czy szarego nie zamówiłam, ale szary też mi się podobał). Iggam ma chyba szary.
Dojechała moja przesyłka od sprzedawcy ASPLANETA.pl - Sklep z zabawkami i artykułami dla dzieci, Cybex, Brights Starts, Kiddieland, Hasbro, Mattel, Fisher Price, Epee, Nuk Bielsko-Biała . Mogę polecić z czystym sumieniem :tak: Ja zamawiałam

• Pieluchy Pieluszki Flanelowe Nadruk Rozmiar 70 80
  • Szczotka Do Butelek i Smoczków Tommee Tippee
  • Niedrapki rękawiczki dla niemowląt super ochrona
  • Sól fizjologiczna dla niemowląt NaCl 0,9% 5x5ml
  • Frida Aspirator Do Nosa Na Katarek NoseFrida
  • BEPANTHEN BAYER 100g MAŚĆ ochronna NA ODPARZENIA
  • NoseFrida Filtry Higieniczne Do Aspiratora 10szt
  • Duet Mata Leżaczek Do Wanienki Kąpieli Frotte
  • BABYONO PAS POPORODOWY BRZUSZNY WYSZCZUPLAJĄCY
  • Seni Podkłady Przewijania Łóżka Szpitala 60x60 x5
  • SUDOCREM KREM na ODPARZENIA ODPIELUSZKOWE 125g HIT
  • BELLA MAMMA duże chłonne PODKŁADY POPORODOWE 10SZT
  • BEZSZWOWY biustonosz ciążowy DO KARMIENIA BabyOno
  • TOMMEE TIPPEE Butelka ANTYKOLKOWA 150+ 260 CZUJNIK
  • Lansinoh Lanolina Maść Na Brodawki Krem 10g

Może komuś jeszcze czegoś brakuje.

Przy okazji mam jeszcze pytanie, bo nie zdążyłam doczytać. Czy zmywarka nadaje się do wyparzania butelek itp.? Znalazłam, że może być wygotowane lub w sterylizatorze wyparzone, ale ani słowa o zmywarce.

reklama
ZMywarka się chyba nie nadaje...
Też kupowałam u tego sprzedawcy i też mogę polecić.

W wigiilę ubiorę chyba jeansy i do tego jakąś tunikę, legginsy mnie nie przekonują. I też zamierzam się już na zakupy wiosenne, z Niną poszłam na pierwsze porządne po 1,5 m- c i obkupiłam się cała:-D
Byłam dzisiaj w Smyku, mają super wyprzedaże dla dzieciaków, nakupowałam body dla małej i trochę rzeczy dla starszej.

Do góry