reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Tasia faaajny!!! Ja też mam wszystko, moskitiery na spacerowke, gondole i fotelik to samo z folią przeciwdeszczowa, parasolka, i inne *******y typu uchwyt na kubek :O zobaczymy jak się sprawdzi, ale ten Twój fajny serio i widać, że solidny.

reklama
Ja na wigilię na pewno znajdę coś w szafie, mam rajstopy ciążowe, a sukienki jakieś na pewno się znajdą. Za to po ciąży to już z dziką chęcią na zakupy się wybiorę w celu odświeżenia garderoby na wiosnę :-) Leginsy ciążowe i płaszcz w którym chodzę chyba w koszu wylądują, tak mam ich dość :crazy:
Czekam na ostatnią część wyprawki, kurier coś nawala... Wózek przyjedzie po świętach.
Jeszcze tylko trochę prezentów mi brakuje i pomysłów na nie po części, ale jakoś ogarnę do Wigilii.

Nulini w samą porę z tym Zusem, odetchniesz przed świętami :happy:

Unita jak bym słyszala siebie. Nienawidzę mojej ciążowej kurtki. Ja mam rajstopy ciążowe które kupilam w sierpniu wiec teraz będę za małe za pewne:p leginsy w sumie są ok, wygodniejsze jak dla mnie niż jeansy ciążowe, a bluzkę jakaś kupie za grosze w primarku.

Ale też już nie umiem się doczekać wiosennych zakupów!!! Jeszcze w kwietniu wybieram się do pl to tez się oblowie;)

Wrzucam fotę maszyny ;)
ImageUploadedByForum BabyBoom1418904982.291156.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1418905003.626428.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1418905021.878112.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1418904982.291156.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1418904982.291156.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 50
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1418905003.626428.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1418905003.626428.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 50
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1418905021.878112.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1418905021.878112.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 48
Jenn ładny chyba jakaś moja koleżanka ma taki. Ale nie jestem pewna.

Bada a jaki masz rozmiar tych rajstop, bo ja to w xl z gatty się nie mieszczą teraz a ciążowe jak miałam na weselu to mi spadały cały czas, poza tym kiecke nie lubię wiec mam w tej kwestii spokój.

reklama
Do góry