reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

dagi jasne ze tak
ja nigdy tego wozka z bliska nie widzialam, tyle co gdzies mi na ulicy mignal
po prostu takie wrazenie zrobil na mnie, a moze byc na prawde solidny :)

my mielismy miec camarelo seville, ale ze w trakcie pewne rzeczy sie pozmienialy to trafilo na uzywke
tak jak mowie nawet w realu nie widzialam ;p rodzice dopiero w swieta ja przywioza
ale za 200zl 3w1 to mowie, w razie w nbie bedzie szkoda a kupi sie lepsza spacerowke i tyle ;)

reklama
Ja mam Quinny Speedi i jestem zadowolona. Ale nasza spacerówka duuuuża w porównaniu z Buzz. Trochę mnie martwi mała gondola, ale jakoś damy radę. Do 3 kół trzeba się przyzwyczaić;-) Ja zdecydowałam się na ten, bo akurat trafiła się okazja z używanym.

Aqulaq_b jasne, udało się jak nie wiem Wam z tym wózkiem, tak jak mówisz w razie awarii możecie zmienić i nie będzie szkoda kasy.
U mnie jest teraz tak, że im dłużej wózek stoi to mnie się podobają bardziej inne. W oko mi wpadły ostatnio bebbeto Silva i iqandy peach, a widzialyscie wózek Stokke? Wygląda jak krzesło na kółkach:p

Tasia to quinny moodd:) no ale tak jak mówisz spacerowka tez wydaje mi się mała. Zobaczymy.
Musze sobie zobaczyć tego speed:p

Stokke to dla mnie jak łaziki marsjańskie! Nie dość, że brzydkie to jeszcze mega drogie!

Nad bebetto tez myślałam. Tylko ja mam długie kulosy i kopie w koła. No jedyne te camarelo gdzie bez problemu robię krok bez kopa.

LayDeek jak zobaczyłam go pierwszy raz to wpadłam w szoku nie dość ze śmiesznie wysoki, to tak jak piszesz cholernie drogi i ta kierownica....ja bym od razu prowadząc takie coś spowodowała katastrofę w ruchu lądowym...

Akurat fajnie sie prowadzi ten wózek, bo miałam takowa przyjemność. Ale wierzcie mi, ze nawet gdybym miała w ciul kasy, nie kupilabym stokke!!!

Dla mnie Stokke to tez koszmar:-) ale jak ktos lubi :-) ja kupilam uzywany za grosze, a pozniej planuje jakas lekka parasolke, aby wygodna byla dla mnie:-) i babci do bagaznika sie miescila jak wnuczki bedzie chciala na spacer zabrasc, bo do jej auta 3w1 sie nie zmiesci:-)

gosiane, dokładnie, wszystko zależy gdzie kto mieszka :-D Ja muszę mieć wielki, ciężki, masywny czołg, bo do domu i tak wjeżdżam tylko przez próg, a u mnie w większości drogi gruntowe i parasolki z małymi kółeczkami to ja sobie mogę wsadzić :-D

AAA!
Zaraz zaczynam szał zakupów, ZUS wpłynął, kończę kompletowanie wyprawki, WRESZCIE!!!

Stokrotka no Stokke jest tak brzydki, że aż straszny, ale tak jak napisałaś kto co lubi.

Nulini co do wielkości i wagi wozka to tak samo u mnie tylko przez próg i nie muszę nigdzie wnosić, jak na spacer to obok mam park a tam i tak ścieżki betonowe a jak gdzieś dalej to wózek laduje w bagażniku.
To poszalejesz pochwal się pozniej łupami, ja też bym chciała, ale już nie mogę. Jutro wybieram się na zakupy i mam zamiar kupić sobie coś na wigilię bo nie mam nic takiego ładnego....

reklama
Do góry