reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

dagi jasne ze tak
ja nigdy tego wozka z bliska nie widzialam, tyle co gdzies mi na ulicy mignal
po prostu takie wrazenie zrobil na mnie, a moze byc na prawde solidny :)

my mielismy miec camarelo seville, ale ze w trakcie pewne rzeczy sie pozmienialy to trafilo na uzywke
tak jak mowie nawet w realu nie widzialam ;p rodzice dopiero w swieta ja przywioza
ale za 200zl 3w1 to mowie, w razie w nbie bedzie szkoda a kupi sie lepsza spacerowke i tyle ;)

reklama
Ja mam Quinny Speedi i jestem zadowolona. Ale nasza spacerówka duuuuża w porównaniu z Buzz. Trochę mnie martwi mała gondola, ale jakoś damy radę. Do 3 kół trzeba się przyzwyczaić;-) Ja zdecydowałam się na ten, bo akurat trafiła się okazja z używanym.

Aqulaq_b jasne, udało się jak nie wiem Wam z tym wózkiem, tak jak mówisz w razie awarii możecie zmienić i nie będzie szkoda kasy.
U mnie jest teraz tak, że im dłużej wózek stoi to mnie się podobają bardziej inne. W oko mi wpadły ostatnio bebbeto Silva i iqandy peach, a widzialyscie wózek Stokke? Wygląda jak krzesło na kółkach:p

Tasia to quinny moodd:) no ale tak jak mówisz spacerowka tez wydaje mi się mała. Zobaczymy.
Musze sobie zobaczyć tego speed:p

Stokke to dla mnie jak łaziki marsjańskie! Nie dość, że brzydkie to jeszcze mega drogie!

Nad bebetto tez myślałam. Tylko ja mam długie kulosy i kopie w koła. No jedyne te camarelo gdzie bez problemu robię krok bez kopa.

LayDeek jak zobaczyłam go pierwszy raz to wpadłam w szoku nie dość ze śmiesznie wysoki, to tak jak piszesz cholernie drogi i ta kierownica....ja bym od razu prowadząc takie coś spowodowała katastrofę w ruchu lądowym...

Akurat fajnie sie prowadzi ten wózek, bo miałam takowa przyjemność. Ale wierzcie mi, ze nawet gdybym miała w ciul kasy, nie kupilabym stokke!!!

Dla mnie Stokke to tez koszmar:-) ale jak ktos lubi :-) ja kupilam uzywany za grosze, a pozniej planuje jakas lekka parasolke, aby wygodna byla dla mnie:-) i babci do bagaznika sie miescila jak wnuczki bedzie chciala na spacer zabrasc, bo do jej auta 3w1 sie nie zmiesci:-)

gosiane, dokładnie, wszystko zależy gdzie kto mieszka :-D Ja muszę mieć wielki, ciężki, masywny czołg, bo do domu i tak wjeżdżam tylko przez próg, a u mnie w większości drogi gruntowe i parasolki z małymi kółeczkami to ja sobie mogę wsadzić :-D

AAA!
Zaraz zaczynam szał zakupów, ZUS wpłynął, kończę kompletowanie wyprawki, WRESZCIE!!!

Stokrotka no Stokke jest tak brzydki, że aż straszny, ale tak jak napisałaś kto co lubi.

Nulini co do wielkości i wagi wozka to tak samo u mnie tylko przez próg i nie muszę nigdzie wnosić, jak na spacer to obok mam park a tam i tak ścieżki betonowe a jak gdzieś dalej to wózek laduje w bagażniku.
To poszalejesz pochwal się pozniej łupami, ja też bym chciała, ale już nie mogę. Jutro wybieram się na zakupy i mam zamiar kupić sobie coś na wigilię bo nie mam nic takiego ładnego....

reklama
Do góry