reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Karpanna to sie na mode nie ma co patrzec ... bo kazdy czego innego oczekuje ;)

My uzywalismy tylko: zaczęlam od espiro enzo evo, później zooper waltz i maclaren xlr i maclaren volo. Teraz Bugaboo cam3 będzie w teście.

reklama
Wlasnie Szprajt co tak zachwalasz?
Ja ze swojej strony mogę polecić maclareny ... dla mnie to niezniszczalne wózki ;)

no własnie maclarena, ja akurat mam xlr i nawet na inny nie patrzę, bo ten u nas się super sprawdził. w lesie, w mieście, na żwirowej plaży (tyłem). duży, wygodny, funkcjonalny, ciężki, ale znośny. jedynie czego mi w nim brakuje to rączki w całości.

My mamy rewelacyjną parasolke.
Jeszcze po Nikoli ją mamy i jest nie do zdarcia.
Teraz już 3cie dziecko obskoczy, a pewnie i kolejne da jeszcze rade.
My mamy Britax'a b-lite

Załączniki

• 1418891868046.jpg
    1418891868046.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 57
To u mnie najpierw był Tako Laret z ktorym sie meczylam okropnie. On jest super ale jak ktos duzo w terenie jezdzi a do miasta gdzie trzeba go tachac po schodach to masakra. No i ciulowo sie skladal. Pozniej kupiliśmy Peg Perego Pliko P3 a na koniec PP Pliko Mini w ktorym mlody do tej pory sie bez problemu miesci i spi czasami i jego kocham najbardziej! :)

Teraz kupilismy tego Bumbleride Indi 3 kolowy wlasnie. Ciekawa jestem jak sie sprawdzi. Póki co Jasiek czasami się laduje do niego na spacery i tez się miesci na luzie więc siedzisko duuuze. gallery_3_large.jpg

Prawda jest taka ze wszystko zalezy od tego gdzie mieszkamy/spacerujemy i jaki tryb zycia prowadzimy. Dla mnie ma byc duza buda, lekki, latwo i do małych rozmiarów się składać, jakas amortyzacja ale nie musi byc nie wiadomo co i rozkladane oparcie. Reszta mniej ważna :) Aha i zdejmowane do prania pokrycie!

Załączniki

• gallery_3_large.jpg
    gallery_3_large.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Gosiane z tym składaniem mam tak samo, ale ten na szczęście składa się jedną ręką a i pokrowce ściągnęła każdy i wszystkie wypralam, z gondoli spacerówki i fotelika.
No cóż mimo wszystko póki nie zaczniemy użytkować to nie będzie wiadomo czy wózek się spisuje czy nie:)

Dagi dokładnie, jak to mówią wszystko "wyjdzie w praniu" ;) Ja szukałam wózka takiego zeby się razem z siedziskiem składał w całości.

Dagi mi wozek rodzice kupowali
Wyslalam ich oboje
Mamie kazalam patrzec wizualnie i pod katem latwego zlozenia
Jak ona zlozy to juz kazdy da rade
A tacie czy nie jest szajs :p
No i kupili za 200zl 3w1 uzywke
Wiec ja sie mega ciesze
A jak cos okaze sie nie halo to az tak nie bedzie szkoda

Dagi Twoj woz widzizlam kilka razy na miescke i wydaje sie byc taki kiepski jakosciowo przez te biale ramy
Nie wiem czemu ale wizualnie dla mnie to on mowi ze jest plastikowy i kiepski :p

Ja jesli bede kiedys xpacerowke kupowac to chcialabym ta camarelo eos
Chockaz tu bede mogla camarelo miec :p

reklama
Agulaq_b wiadomo, że każdemu odpowiada coś innego. Dla mnie nie jest kiepski, bo do plastiku mu daleki, o czym mówi waga samej ramy, jest też czarna rama i wygląda trochę inaczej. Mnie natomiast nie podobają się np wózki których koła mają "szprychy" srebrne i z dala bije po oczach, że to właśnie plastik.

No, ale tak jak napisałam każdy kupuje to co mu się podoba i to co uważa za wygodne.
A mooodd z plastiku nie jest i jedyne co ja uważam w nim za kiepskie (może później będzie tego więcej nie mówię, że nie) to kosz, którego właściwie nie ma, ale nie jest mi potrzebny za bardzo wiec tym się nie przejmuje.:)

Do góry