reklama
no własnie maclarena, ja akurat mam xlr i nawet na inny nie patrzę, bo ten u nas się super sprawdził. w lesie, w mieście, na żwirowej plaży (tyłem). duży, wygodny, funkcjonalny, ciężki, ale znośny. jedynie czego mi w nim brakuje to rączki w całości.
To u mnie najpierw był Tako Laret z ktorym sie meczylam okropnie. On jest super ale jak ktos duzo w terenie jezdzi a do miasta gdzie trzeba go tachac po schodach to masakra. No i ciulowo sie skladal. Pozniej kupiliśmy Peg Perego Pliko P3 a na koniec PP Pliko Mini w ktorym mlody do tej pory sie bez problemu miesci i spi czasami i jego kocham najbardziej!
Teraz kupilismy tego Bumbleride Indi 3 kolowy wlasnie. Ciekawa jestem jak sie sprawdzi. Póki co Jasiek czasami się laduje do niego na spacery i tez się miesci na luzie więc siedzisko duuuze.
Prawda jest taka ze wszystko zalezy od tego gdzie mieszkamy/spacerujemy i jaki tryb zycia prowadzimy. Dla mnie ma byc duza buda, lekki, latwo i do małych rozmiarów się składać, jakas amortyzacja ale nie musi byc nie wiadomo co i rozkladane oparcie. Reszta mniej ważna Aha i zdejmowane do prania pokrycie!
Teraz kupilismy tego Bumbleride Indi 3 kolowy wlasnie. Ciekawa jestem jak sie sprawdzi. Póki co Jasiek czasami się laduje do niego na spacery i tez się miesci na luzie więc siedzisko duuuze.
Prawda jest taka ze wszystko zalezy od tego gdzie mieszkamy/spacerujemy i jaki tryb zycia prowadzimy. Dla mnie ma byc duza buda, lekki, latwo i do małych rozmiarów się składać, jakas amortyzacja ale nie musi byc nie wiadomo co i rozkladane oparcie. Reszta mniej ważna Aha i zdejmowane do prania pokrycie!
Załączniki
Ostatnia edycja:
dagi27
Fanka BB :)
Gosiane z tym składaniem mam tak samo, ale ten na szczęście składa się jedną ręką a i pokrowce ściągnęła każdy i wszystkie wypralam, z gondoli spacerówki i fotelika.
No cóż mimo wszystko póki nie zaczniemy użytkować to nie będzie wiadomo czy wózek się spisuje czy nie
No cóż mimo wszystko póki nie zaczniemy użytkować to nie będzie wiadomo czy wózek się spisuje czy nie
agulqa_b
Dagi mi wozek rodzice kupowali
Wyslalam ich oboje
Mamie kazalam patrzec wizualnie i pod katem latwego zlozenia
Jak ona zlozy to juz kazdy da rade
A tacie czy nie jest szajs
No i kupili za 200zl 3w1 uzywke
Wiec ja sie mega ciesze
A jak cos okaze sie nie halo to az tak nie bedzie szkoda
Dagi Twoj woz widzizlam kilka razy na miescke i wydaje sie byc taki kiepski jakosciowo przez te biale ramy
Nie wiem czemu ale wizualnie dla mnie to on mowi ze jest plastikowy i kiepski
Ja jesli bede kiedys xpacerowke kupowac to chcialabym ta camarelo eos
Chockaz tu bede mogla camarelo miec
Wyslalam ich oboje
Mamie kazalam patrzec wizualnie i pod katem latwego zlozenia
Jak ona zlozy to juz kazdy da rade
A tacie czy nie jest szajs
No i kupili za 200zl 3w1 uzywke
Wiec ja sie mega ciesze
A jak cos okaze sie nie halo to az tak nie bedzie szkoda
Dagi Twoj woz widzizlam kilka razy na miescke i wydaje sie byc taki kiepski jakosciowo przez te biale ramy
Nie wiem czemu ale wizualnie dla mnie to on mowi ze jest plastikowy i kiepski
Ja jesli bede kiedys xpacerowke kupowac to chcialabym ta camarelo eos
Chockaz tu bede mogla camarelo miec
reklama
dagi27
Agulaq_b wiadomo, że każdemu odpowiada coś innego. Dla mnie nie jest kiepski, bo do plastiku mu daleki, o czym mówi waga samej ramy, jest też czarna rama i wygląda trochę inaczej. Mnie natomiast nie podobają się np wózki których koła mają "szprychy" srebrne i z dala bije po oczach, że to właśnie plastik.
No, ale tak jak napisałam każdy kupuje to co mu się podoba i to co uważa za wygodne.
A mooodd z plastiku nie jest i jedyne co ja uważam w nim za kiepskie (może później będzie tego więcej nie mówię, że nie) to kosz, którego właściwie nie ma, ale nie jest mi potrzebny za bardzo wiec tym się nie przejmuje.
No, ale tak jak napisałam każdy kupuje to co mu się podoba i to co uważa za wygodne.
A mooodd z plastiku nie jest i jedyne co ja uważam w nim za kiepskie (może później będzie tego więcej nie mówię, że nie) to kosz, którego właściwie nie ma, ale nie jest mi potrzebny za bardzo wiec tym się nie przejmuje.