reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Jenn ja kupowalam rozek i jest gruby a kocyk jest dosc cienki. Oni mają rozne grubosci, najlepiej napisz do nich z zapytaniem o konkretna rzecz. Ogolnie wykonanie jest super.

Dagi a jaki masz wózek?

Ja przy pierwszym dziecku kupowałam wózek używany i do teraz ma się świetnie mimo codziennego używania. Choć pewnie kilka rzeczy bym w nim zmieniła.

Tasia001 ja mam quinny mood

Agulaq_b szczerze nie myślałam, dla mnie i dziecia najwygodniejszy jest właśnie wózek, który można łatwo złożyć i spakować do samochodu, tak samo jest właśnie z zamontowaniem fotelika. Bo mieszkam na zadupiu i bez auta ani rusz.

Załączniki

• 1418850682290.jpg
    1418850682290.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 64
  • 1418850690255.jpg
    1418850690255.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 60
  • 1418850697651.jpg
    1418850697651.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Kasiekz fajny wozio, myślałam o nim nawet ale jakoś ja nie mogę się przekonać do 3kolowcow ;)

Dagi wiesz co ... z wozkami to jest tak. Zalezy czy dopadnie Cie wozkomania ;) i jak bardzo nie trafisz z oczekiwaniami w swój pierwszy wózek (ja na ten przyklad bardzo nie trafiłam i pierwsze pół roku to była katorga). Z Tymkiem miałam w sumie 4 wózki.

Teraz kupiłam wózek, na który zupełnie bym nie spojrzała bym kiedys. A i tak, dopiero użytkowanie potwierdzi czy to był dobry wybór ;)
;)

Kasiekz super fura :)

Dagi ale słodki dziewcxynkowy :) w zgc 3/4 wózków to quinny ale trochę inne takie o połowę mniejsze o gondola i spacerówka

Żelka ja z mojego wózka przy oli niby zadowolona byłam ale jak przyszedł mój carera to stwierdzam że głupia byłam bo to jest niebo.a ziemia o juz nie mogę się pierwszego spaceru doczekać :)

reklama
Fajne te Wasze wózki.
Przy Cypku miałam trojkolowca i byłam zadowolona. Teraz to nawet nie wiem jak to będzie. Chyba jednak kupimy nowy, ale to jak mały się wykluje :)

Do góry