reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Jenn ja kupowalam rozek i jest gruby a kocyk jest dosc cienki. Oni mają rozne grubosci, najlepiej napisz do nich z zapytaniem o konkretna rzecz. Ogolnie wykonanie jest super.

Dagi a jaki masz wózek?

Ja przy pierwszym dziecku kupowałam wózek używany i do teraz ma się świetnie mimo codziennego używania. Choć pewnie kilka rzeczy bym w nim zmieniła.

Tasia001 ja mam quinny mood

Agulaq_b szczerze nie myślałam, dla mnie i dziecia najwygodniejszy jest właśnie wózek, który można łatwo złożyć i spakować do samochodu, tak samo jest właśnie z zamontowaniem fotelika. Bo mieszkam na zadupiu i bez auta ani rusz.

Załączniki

• 1418850682290.jpg
    1418850682290.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 69
  • 1418850690255.jpg
    1418850690255.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 64
  • 1418850697651.jpg
    1418850697651.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Kasiekz fajny wozio, myślałam o nim nawet ale jakoś ja nie mogę się przekonać do 3kolowcow ;)

Dagi wiesz co ... z wozkami to jest tak. Zalezy czy dopadnie Cie wozkomania ;) i jak bardzo nie trafisz z oczekiwaniami w swój pierwszy wózek (ja na ten przyklad bardzo nie trafiłam i pierwsze pół roku to była katorga). Z Tymkiem miałam w sumie 4 wózki.

Teraz kupiłam wózek, na który zupełnie bym nie spojrzała bym kiedys. A i tak, dopiero użytkowanie potwierdzi czy to był dobry wybór ;)
;)

Kasiekz super fura :)

Dagi ale słodki dziewcxynkowy :) w zgc 3/4 wózków to quinny ale trochę inne takie o połowę mniejsze o gondola i spacerówka

Żelka ja z mojego wózka przy oli niby zadowolona byłam ale jak przyszedł mój carera to stwierdzam że głupia byłam bo to jest niebo.a ziemia o juz nie mogę się pierwszego spaceru doczekać :)

reklama
Fajne te Wasze wózki.
Przy Cypku miałam trojkolowca i byłam zadowolona. Teraz to nawet nie wiem jak to będzie. Chyba jednak kupimy nowy, ale to jak mały się wykluje :)

Do góry