reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Szczerze mówiąc wychodzenie dla mnie na 15 czy 20 minut jest bezsensu, bo więcej będę wchodzić z gondolą na 4 piętro niż tego spaceru będzie.. :-)

reklama
mój A z końca listopada i wychodziłam 2 razy dziennie na 1-2 godzinne spacery(ok.11-12 i póżniej ok.17) ,a on jak tylko poczuł chłodne powietrze to spał i koniecznie trzeba było jechać,bo jak wózek stawał to Antos oczy otwierał :-D

Bada no ola tez właśnie zimą najlepiej spala na dworze tylko wysrawualam wózek a ona kaput :) i potrafiła tak 4h spać na dworze, ale jej było obojętne czy wózek jedzie czy stoi ważne ze była na dworze :)

Przyszedł zamówiony kocyk minky i rożek!!!!! Cudowny!!!! Ajjj!!!!

Gosiane, dziękuje za podrzucenie namiarów na sprzedawcę!!!!

Doggi, babka napisała ze dzis wyślę pościel... Zamowienie robiłam w poniedziałek tydzien temu...

alecta, wyprałam rożek i ochraniacz do łóżeczka od tej KOKAINAKOKAINA z allegro (od tej, o którą pytałaś). jeżeli coś tam zamówiłaś, to wypierz w 30 stopniach. jest napisane, ze można w 40, ale rózek prałam w 30 (bo razem z minky) i jest ok, a ochraniacz wyprałam w 40 i się trochę zdeformowal. nie jakoś bardzo, po przeprasowaniu w ogole myslę będzie ok, ale jednak z pralki wyszedł inny niż przed praniem.

ja mam spiworek po młodym. taki uniwersalny-do wózka i na sanki. w wozku, który kupuje też jest spiworek, który pasuje do kubełkowej spacerówki, ale nie kupuję go, bo jak coś to zastanawia mnie inny. całoroczny LODGER - może któraś miała i ma jakąś opinię o nim?

reklama
Do góry