reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Chciałam sobie szlafrok do szpitala kupić, ale też ceny są wysokie jak na jedno założenie.. Skończy się pewnie na pożyczeniu jakiegoś ;-) Bo w satynie do szpitala na porodówkę raczej nie pójdę..

reklama
jenn ja zamiast szlafroka mam zamiar zabrać po prostu taką dłuższą koszulę z ciąży rozpinaną na guziki a la flanelkowa.

Ja myślę, że na oddziale będzie tak ciepło, że nie będę potrzebowała nic grubego. No ale przezorny zawsze ubezpieczony, także coś tam wezmę. Staram się jeszcze o tym nie myśleć żeby nie wykrakać, jeszcze 5 tygodni muszę wytrzymać potem niech się dzieje co chce :-)

Ja woz Robsona dopiero dostane na swieta
Mialam jechac do kalisza ale teraz juz wszyscy na mnie dmuchaja wiec pewnie wyjazd odpadnie
No i rodzice beda musieli jakos wozek dotachac a niewiadomo czy im sie zmiesci do samochodu
Wiec poki co nawet nie wiem co mam i jak sie z tego korzysya ;-)

Ja mam tu teraz ten moj polarkowy na krotki rekaw i mialam go raz na sobie.
Wisi na wieszaku teraz
Tak goraco ma oddziale ze mamy grzejnik zakrecony i okna rozszczelnione wiec chociaz tyle ze nie musze ske gotowac a i tak jest mega goraco
Bo w maju jak lezalam to takie zmarzluchy ze masakra

W sumie macie rację co tam się będę przejmować, jak nic innego nie wymyślę to satynę włożę :-) Przynajmniej będzie sexi mama, a nie smutas w za dużym, polarowym grubym szlafroku :-D

reklama
Jenn tylko pomysl czy Ci go nie szkoda krwia upaciać. Ja po pierwszym porodzie (cc) mialam wszystkie pizamy i szlafrok pobrudzony. Latal chlop pral codziennie ;)

Do góry