reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Kasiek musze pocztac o tych PEGI, bo glupio sie przyzanc, ale nie wiem co to:-p

Sylwi pizam nie lubie, ale koszula fajna:tak: tylko za droga dla mnie zeby ryzykowac pokrwawieniem jej:-)

Jenn pewnie ze wez satyne;-) ja tam mam swoj jakis taki gruby jest, ale to tylko zeby przemknac np a porodowke a tam bede bez, bo mi to zawsze za goraco:tak:

reklama
Dziewczyny, nie denerwujcie się ale podbije temat kocyków.
Chce taki kocyk dla małej, na te pierwsze miesiące. Podobają mi się te minky. Któraś kupowała i polecała sprzedawcę. Proszę pomóżcie :-)

Jenn mój mówi że dla niego w szpilkach wyglądam zaje.biśvie ale i tak najsexowniejsza na świecie jestem albo a dresowe, albo w jeansach i bluzie z kapturem ;) jak mam ten drugi outfit to rąk nie może prxy sobie utrzymać, szpilki rąk na niego nie działają :p

Na mojego w sumie wszystko działa, tylko ja jakoś w tej ciąży o tym nie myślę… Myślałam, że może mi się to zmieni w 3 trym ale no nic.. :baffled:

LayDeek ja kupilam takie. Ten z bialym to rozek, cieplejszy. Ten po prawej kocyk taki z cienszych. Zamawialam u Fastina_pl i mogę polecic. Bralam u nich tez recznik kapielowy

Załączniki

• 1417606331514.jpg
    1417606331514.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 44
Aob to poczytaj też o SLS, omijaj szerokim łukiem, szczególnie w produktach dla dzieci ;-)

Hahaha ja doprowadzam się do przyjętych norm estetycznych przed wizytą :-D

LayDeek właśnie przyszłą do mnie paczka z kocykiem Minky (ja wzięłam duży 75x100) i jest milusi. Od sprzedawcy Bobinoo na allegro

reklama
U mnie też "krzaczory", chociaż przez golenie depilatorem to włoski na nogach mam jak Młoda - rzadkie, blade i mięciutkie :-D
Ale w zimie nigdy mi się nie chce golić co 2 dni, a depilacja trwa godzinę i też mi się nie chce, chociaż w grudniu się przemogę, żeby się na porodówkę wyszykować :-p

Do góry