reklama
Żelka staram się nie golić żart moje nogi w odróżnieniu od włosów ba głowie są wdzięczne i czasem nawet raz na dwa tyg gole bo częściej nie musze a już w ogóle jak depilatorem robie to 1,5 miesiąca spokój za to na głowie... 3 tyg i 5 cm odrost :/
Żelka
Fanka BB :)
Jezyk moj maz zawsze sie smieje ze mnie, ze przed ginem to takie przygotowania jakbym na randkę szla zawsze nozka, ci*ka wypacykowane. Bo teraz przyznam sie ze nie zawsze mam sile się ogarnąć co 2 dni i odpuszczam. Ale jak się własnych stop niewidzi to dyspensa, no nie?
jenn200818
Fanka BB :)
Haha no fakt, seksownym można być nawet w polarowej bluzie, ciepłych zimowych kapciach i spodniach dresowych.. Też jestem tego zdania ;-)Ale mój A uważa, że po domu to w szpilkach najlepiej żebym chodziła.. więc wiecie mężczyźni nie rozumieją seksowności polarowej bluzy. Ja się na szczęście nie przejmuję i chodzę w takich misiowatych kapciach, ważne żeby było wygodnie.
Piżamy które kupiłam do szpitala to ze spokojem mogę wybrudzić, raczej mi się nie przydadzą już w domu..
Piżamy które kupiłam do szpitala to ze spokojem mogę wybrudzić, raczej mi się nie przydadzą już w domu..
reklama
Ja w zimie to tez spie w dlugich spodniach i dlugim rękawie hehe teraz sobie wyciągnęłam bluzke na deskę bo sie nie poce przynajmniej.
A na nogach to mam niezle krzaczory nie chce mi sie golic hehe zreszta musialabym co 2 dni
Do szpitala pozyczam od mamy cienki szlafrok ostatnio tez od niej bralam.
A na nogach to mam niezle krzaczory nie chce mi sie golic hehe zreszta musialabym co 2 dni
Do szpitala pozyczam od mamy cienki szlafrok ostatnio tez od niej bralam.