reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja tam też się czuje sexi mamą w moim polarowym grubym szlafroku i nie chodzę z tego powodu smutna :D
To że ktoś ubierze satyne czy koronki nie musi od razu oznaczać, że jest sexi :p

reklama
Jezyk dokładnie!!!! A tak naprawdę ja np zimą mam w du.pie czy jestem sexy czy nie śpię w swetrze i wełnianych skarpetkach a T i tak na mój widok się slini ;)

Żelka staram się nie golić :p żart moje nogi w odróżnieniu od włosów ba głowie są wdzięczne i czasem nawet raz na dwa tyg gole bo częściej nie musze :D a już w ogóle jak depilatorem robie to 1,5 miesiąca spokój ;) za to na głowie... 3 tyg i 5 cm odrost :/

Jezyk moj maz zawsze sie smieje ze mnie, ze przed ginem to takie przygotowania jakbym na randkę szla :D zawsze nozka, ci*ka wypacykowane. Bo teraz przyznam sie ze nie zawsze mam sile się ogarnąć co 2 dni i odpuszczam. Ale jak się własnych stop niewidzi to dyspensa, no nie?

Haha no fakt, seksownym można być nawet w polarowej bluzie, ciepłych zimowych kapciach i spodniach dresowych.. Też jestem tego zdania ;-)Ale mój A uważa, że po domu to w szpilkach najlepiej żebym chodziła.. więc wiecie mężczyźni nie rozumieją seksowności polarowej bluzy. Ja się na szczęście nie przejmuję i chodzę w takich misiowatych kapciach, ważne żeby było wygodnie.

Piżamy które kupiłam do szpitala to ze spokojem mogę wybrudzić, raczej mi się nie przydadzą już w domu..

reklama
Ja w zimie to tez spie w dlugich spodniach i dlugim rękawie hehe teraz sobie wyciągnęłam bluzke na deskę bo sie nie poce przynajmniej.
A na nogach to mam niezle krzaczory :p nie chce mi sie golic hehe zreszta musialabym co 2 dni

Do szpitala pozyczam od mamy cienki szlafrok ostatnio tez od niej bralam.

Do góry