reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja tam też się czuje sexi mamą w moim polarowym grubym szlafroku i nie chodzę z tego powodu smutna :D
To że ktoś ubierze satyne czy koronki nie musi od razu oznaczać, że jest sexi :p

reklama
Jezyk dokładnie!!!! A tak naprawdę ja np zimą mam w du.pie czy jestem sexy czy nie śpię w swetrze i wełnianych skarpetkach a T i tak na mój widok się slini ;)

Żelka staram się nie golić :p żart moje nogi w odróżnieniu od włosów ba głowie są wdzięczne i czasem nawet raz na dwa tyg gole bo częściej nie musze :D a już w ogóle jak depilatorem robie to 1,5 miesiąca spokój ;) za to na głowie... 3 tyg i 5 cm odrost :/

Jezyk moj maz zawsze sie smieje ze mnie, ze przed ginem to takie przygotowania jakbym na randkę szla :D zawsze nozka, ci*ka wypacykowane. Bo teraz przyznam sie ze nie zawsze mam sile się ogarnąć co 2 dni i odpuszczam. Ale jak się własnych stop niewidzi to dyspensa, no nie?

Haha no fakt, seksownym można być nawet w polarowej bluzie, ciepłych zimowych kapciach i spodniach dresowych.. Też jestem tego zdania ;-)Ale mój A uważa, że po domu to w szpilkach najlepiej żebym chodziła.. więc wiecie mężczyźni nie rozumieją seksowności polarowej bluzy. Ja się na szczęście nie przejmuję i chodzę w takich misiowatych kapciach, ważne żeby było wygodnie.

Piżamy które kupiłam do szpitala to ze spokojem mogę wybrudzić, raczej mi się nie przydadzą już w domu..

reklama
Ja w zimie to tez spie w dlugich spodniach i dlugim rękawie hehe teraz sobie wyciągnęłam bluzke na deskę bo sie nie poce przynajmniej.
A na nogach to mam niezle krzaczory :p nie chce mi sie golic hehe zreszta musialabym co 2 dni

Do szpitala pozyczam od mamy cienki szlafrok ostatnio tez od niej bralam.

Do góry