reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Ja z takich zeli do mycia dla dzieci mogę polecić ABC derm z Bioderma. Dostalam kiedys od kolezanki z Fr w prezencie i teraz kupie wlasnie. Butla jest z pompka 1000ml i kosztuje ok 60zl. Wiec za 150 ml wcale wysoka cena nie wychodzi.

Doggi, mam nadzieje ze sie nie pogniewasz, ale zamówiłam te pościel 8cz. Wybrałam nr 18. Zostało trochę pieniędzy z prezentu od babci :) Pościel wyglada cudownie, a Ty podrzucilas inspiracje :) Moze masz jakiś pomysł co na okno mogę powiesić? :)

A ja kupiłam w końcu wózek! Pewnie teraz będę myśleć czy może nie lepiej ten drugi ale pal licho, najwyżej wymienimy :p Na razie kupiłam spacerówkę, teraz musze jeszcze na gondole zapolować do niej :) Kupiłam używany ale uwaga, jeden miesiąc więc jest na 2 letniej gwarancji jak nowy. Bumbleride Indie kolor Jet :)

A co tu jeszcze wszyscy śpią?
Fajne koszule znalazłam, może ktoś jeszcze nie ma. Dla tych co nie chcą różu, misów i serduszek. Do karmienia chyba ok.

NOWOŚĆ*Koszula RONA rozpinany dekolt / ESOTIQ *S*b (4824672674) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

I piżamy też fajne

% piżama ESOTIQ RAZO , 32598_09X + 32603_90X , M (4846813792) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

I ta jeszcze ciekawa, chętnie bym sobie kupiła którąś z tych dwóch tylko firm i produktów w ogóle nie znam

Damska Pizama Vienetta Secret JAPANESE STYLE r M (4820810796) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ostatnia edycja:
Sylwi ta pierwsza śliczna, tylko trochę droga.. ja kupiłam zwykłe do karmienia. Na szczęście bez misiów i kwiatków, tylko z takim dużym sercem na piersiach.

reklama
jenn właśnie..mnie tez cena troszkę zabiła :p
ja wczoraj zrobiłam sobie wycieczkę do ciucholandu i trafiłam na szczęśliwą godzinę i było wszystko przez pół, sobie i bobasowi w brzuchyu nic nie kupiłam-broniłam się rękami i nogami :D ale za to starszemu kupiłam trzy piżamki a tego miałam braki :)

Do góry