reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Ja z takich zeli do mycia dla dzieci mogę polecić ABC derm z Bioderma. Dostalam kiedys od kolezanki z Fr w prezencie i teraz kupie wlasnie. Butla jest z pompka 1000ml i kosztuje ok 60zl. Wiec za 150 ml wcale wysoka cena nie wychodzi.

Doggi, mam nadzieje ze sie nie pogniewasz, ale zamówiłam te pościel 8cz. Wybrałam nr 18. Zostało trochę pieniędzy z prezentu od babci :) Pościel wyglada cudownie, a Ty podrzucilas inspiracje :) Moze masz jakiś pomysł co na okno mogę powiesić? :)

A ja kupiłam w końcu wózek! Pewnie teraz będę myśleć czy może nie lepiej ten drugi ale pal licho, najwyżej wymienimy :p Na razie kupiłam spacerówkę, teraz musze jeszcze na gondole zapolować do niej :) Kupiłam używany ale uwaga, jeden miesiąc więc jest na 2 letniej gwarancji jak nowy. Bumbleride Indie kolor Jet :)

A co tu jeszcze wszyscy śpią?
Fajne koszule znalazłam, może ktoś jeszcze nie ma. Dla tych co nie chcą różu, misów i serduszek. Do karmienia chyba ok.

NOWOŚĆ*Koszula RONA rozpinany dekolt / ESOTIQ *S*b (4824672674) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

I piżamy też fajne

% piżama ESOTIQ RAZO , 32598_09X + 32603_90X , M (4846813792) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

I ta jeszcze ciekawa, chętnie bym sobie kupiła którąś z tych dwóch tylko firm i produktów w ogóle nie znam

Damska Pizama Vienetta Secret JAPANESE STYLE r M (4820810796) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ostatnia edycja:
Sylwi ta pierwsza śliczna, tylko trochę droga.. ja kupiłam zwykłe do karmienia. Na szczęście bez misiów i kwiatków, tylko z takim dużym sercem na piersiach.

reklama
jenn właśnie..mnie tez cena troszkę zabiła :p
ja wczoraj zrobiłam sobie wycieczkę do ciucholandu i trafiłam na szczęśliwą godzinę i było wszystko przez pół, sobie i bobasowi w brzuchyu nic nie kupiłam-broniłam się rękami i nogami :D ale za to starszemu kupiłam trzy piżamki a tego miałam braki :)

Do góry