reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Mustela też nie ma za dobrych opinii, ale może zależy od produktu... Szampon na ciemieniuchę nam szybko pomógł, a wyczesywanie jej z 20 cm włosów nie miało szans. Do codziennej pielęgnacji jednak nic tej firmy kupować nie zamierzam. Składy średnie a cena kosmiczna.

reklama
byłam w rossmannie i nie było tej różowej serii babydream. tylko jakis krem, chyba do pupy. nic wiecej.

a jaki krem kupujecie na mróz i wiatr? ja miałam nivea na każdą pogodę. ale teraz kupiłam młodemu MIXA baby krem lipidowy do twarzy i na nim jest napisane, że nadaje się również na chłodne, zimowe dni. nie wiem, czy dokupić jeszcze jakiś dla niemowlaka.

miałam go dziś w ręce. już chciałam kupić, ale zastanawiam się nad tą Mixą, bo nie lubię marnować, a wiem, że młody całego nie zużyje, bo jednak nie codziennie mu smaruję buzie.

Megami no w sumie to ja kwestia gustu tak jak i z innymi firmami.. ja w sumie jak pisalam jeszcze nie mialam do czynienia z zadnymi dzieciowymi, wiec musze poprobowac i zobaczyc co Nikosiowi najbardziej przypasuje:-)

My mieliśmy Hippa i był ok. Pewnie teraz też kupię, bo poza wazeliną nic na stanie nie mamy :-p

Sprite ja mam hipp jeszcze z zeszlego roku:)

Dagi zapomnialam ze ty w UK;p

Tak zamowilam co prawda na 130zl w Blisko Ciebie ale jak pisze Alecta dzis w wiekszosci sklepow dostawa za darmo:)

Mustele mialam tylko do pupy na odparzenia i bardzo fajna konsystencja, latwa do aplikacji i wystarcza malutka ilosc wiec bardzo wydajna. Ale skład mi się nie podobał i zamieniłam na bentley.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry