reklama
dagi27
Fanka BB :)
Elutka tez tak zrobię. Idę 9.12 do poloznej niech daje receptę i będę miała w domu ale hipp'a i tak powiem żeby mi kupiła mama
kasiekz
Dagi moją wysypalo po J&J wiec mam uraz Przeszlam na Hipp i bylo OK. Jest tez w marketach. U was moze nic nie byc bo kazdy inaczej reaguje.
No i przez was zrobilam zakupy na Blizej Ciebie bo dzis darmowa dostawa
No i przez was zrobilam zakupy na Blizej Ciebie bo dzis darmowa dostawa
dagi27
Kasiekz w marketach w uk? Szukałam i znalazłam tylko herbatki itp. Ale poszukam na ebay jeszcze.
dagi27
Na ebay znalazłam oliwke 8f czyli jakieś 40zl i taka sama cena za szampon. Jednak powiem mamie
reklama
aob66
Moderatorka
ja doswiadczenia w kosmetykach dla dzieci nie mam, ale tez slyszlam, ze akurat j&j lubi uczulac.. ja kupilam akurat babydream niebieska serie, bo to mi kilka osob polecalo z tych tanszych kosmetykow..
ja powachalam te i z Nivea to kurcze pachna tak samo tylko slabiej co akurat mi bardziej odpowiada
a z drozszych kosmetykow, ale podobno bardzo wydajnych, slyszlam o musteli i tak mysle, ze jak te mi sie skoncza to kupie mustele i porownam na ile to i tamto starcza.. a kosmetyki sa dostepne tylko w aptekach..
ja powachalam te i z Nivea to kurcze pachna tak samo tylko slabiej co akurat mi bardziej odpowiada
a z drozszych kosmetykow, ale podobno bardzo wydajnych, slyszlam o musteli i tak mysle, ze jak te mi sie skoncza to kupie mustele i porownam na ile to i tamto starcza.. a kosmetyki sa dostepne tylko w aptekach..