reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Nulini spoko w zgc nikt nie ma camarelo tu tylko xlander i Quinny się prowadzaja

Tego też od groma, ale te Quinny to za każdym razem się zastanawiam, jak można taką krzywdę dziecku zrobić, tylko dla szpanu i lansu, bo nie wierzę, że takie koryto może być wygodne :no:

bada, cudo fura!!!

LayDeeK, gratuluję wózia!!!

Emolient kupuję, bo Młodej już w drugiej dobie życia skóra zrobiła się jak tarka - czerwona i szorstka, wolę uniknąć takich akcji i być gotową.
Zwłaszcza, że NIE CIERPIĘ balsamowania noworodka :-D

reklama
Ja już mówiłam że emolientów nie stosowałam i nie planuję, na początek kupię coś delikatnego, co kilka dni dodam też oliwki do kąpieli- tak robiłam przy Ninie. I mimo, że ona też zimowa to nie było problemów skórnych.

Mój wózek leży złożony jeszcze w piwnicy, chyba w weekend każę go przynieść. Chłopaki mają złożyć też kołyskę ale jedna drobna część gdzieś się zapodziała i będą musieli ją zrobić sami.

O matko... nadrobiłam 30 stron tego wątku... i tak po skrócie:

Jeżyk łóżeczko bardzo ładne i cena super :))) A który kolor łóżeczka bo tam różne wersje są?

Bada, LayDeek
widzę przygotowania wózkowe u Was za kończone :))) Super bryki :) Ja muszę mój też z garażu przytargać i wyprać, tylko gdzie go postawię?

Sprite ja używam tego podkładu: Rimmel Wake Me Up Podkład rozświetlający 100 30 ml - Opinie i ceny na Ceneo.pl a z Avonu lubię ten: https://www.avon.pl/produkt/302-314-397-387/makijaz/twarz/podklady/podklad-do-twarzy-luxe/

Co do tematu aspiratorów to ja Wam dziękuję za info o katarku, jest rewelacyjny... U nas jak jest katar to odkurzacz stoi w salonie i młody sobie sam glutki wyciąga :) Oczywiście jakby ktoś kupowałam to pamiętać aby był Katarek Plus bo jest ulepszona budowa.

Dziewczyny, w Smyku są fajne ubraniowe wyprzedaże :)))

Ja dostałam kolejny karton ciuszków, wszystko do 74, więc super ;-) I kolejny kombinezon, nie wiem, co ja będę robić z tymi kombinezonami :-D
I jako dodatek dostałam jeszcze ochraniacz na łóżeczko, z czego się cieszę, i... WISIADŁO :confused2:
Wyrzuciłabym, ale nie moje, więc oddam...

Jeżyk czyli do wszystkiego pasujący :)))

Ja powsadzałam apteczne rzeczy do koszyka i wyszło mi prawie 200 zł, ciekawe co na to małżon :))) Powiem Wam, że ta DOZ droga w sumie. Ja z przesyłka mam wszystko taniej z tej apteki Gemini. Ja np. biorę tran Mollers i Sambucol to różnica to ponad 5 zł na jednej sztuce. W sumie wszystko mają taniej w tej Gemini.

reklama
Do góry