reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

LayDeek super!

Agulqa ja też muszę farby pokupować, głównie białą, bo chcę w końcu te drzwi od łazienki zrobić i do tego czarny pigment.
No i zegar, bo dla teściów chce zrobić żeby do kuchni mieli + zostało mi kilka gołych bombek do ozdobienia z zeszłego roku.

Laski jak chcecie kupić maluchom emolient do kąpieli to na blogu Sroki znalazłam Floslek.
Ma dobry skład i jest nie drogi
Floslek For Baby, emulsja do kąpieli dla dzieci, 250 ml - Portal Dbam o Zdrowie

reklama
Też patrzyłam na ten emolient, ale zdecydowałam, że nie będę w ogóle tego używać. Dopiero kupię wtedy jak będzie miał problemy z suchą skórą, a tak to po prostu delikatny płyn do kąpieli bez żadnych udziwnień ;-)

Ja wolę od razu zainwestować w emolient, który mi tak czy siak wystarczy na 2-3msc niż się bawić w jakieś balsamy. .szczególnie, że maluszek będzie zimowy więc bardziej narażony na wysuszeniu skórki.
Lay, bada pikne karoce ;-)

Laydeek!
Super wozek
Kolory bomba
No i cena :-)
Meeeega zakupy :-)

A ja kupilam emolium w promocji ;-)

Alecta ja bombek nigdy nke robilam. Jakos hmmm przeraza mnie to i mam wrazenie ze nie dam rady :p

Ostatnia edycja:
Mi już na półce stoi duża butla oilatu, także problem na 2-3msc z głowy ;-) sprawdził się przy młodym i szczerze mówiąc u znajomych dzieciaków też. Później wprowadze kosmetyki Mixa

reklama
Do góry