reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Nulini Ty masz cos sprawdzone, jedno dzkecko juz masz. Ja znalam wczesniej tylko gruche. Dla mnie ta cala frida i katarek to czarna magia i poki czegos nie wyprobuje bede miala jakies obawy. Do samwgo macierzynstwa mam wiele obaw i pytan wiec to chhba normalne ;-)

reklama
agulqa ja mam to samo, tylko gruche znałam i wydawało mi się, że to rewelacja, istny cud techniki :-)
Pewnie się przekonam do innych form, ale póki co o tym nie myślę. Ma być zdrowy i nie chorować!

Nulini ha ha!!! Katarek rządzi!
Agulqa przekonasz się, że jest to super sprawa :-)
W gruszce naprawdę zbiera się straszny syf i nie jest się w stanie jej doczyscic

Nulini- to tak jak ze wszystkim co nowe.
Latarek nie bo odkurzacz
Frida nie bo zarazisz się i jeszcze kozy polkniesz.
Paranoja! Najlepiej palcem wydlubac bo za króla Ćwieczka tak pewnie robili. ;)

Agulqa- wszystko przed Tobą metoda prob i błędów dojdziesz do tego co Ci pasuje. Każda z nas przez to przechodziła i teraz się "madrujemy" :p

jezyk, no żebyś wiedziała, że ludzi obrzydza frida. szczególnie tych ludzi, którzy nie mają dzieci. nieraz widziałam jak się krzywią na opowieści o tym wynalazku ;-)

reklama
Do góry