reklama
bada m.
Fanka BB :)
ja nie miałam niczego katarowego przy chłopcach,nie wiem jak to było nie pamiętam,ale inhalator/nebulizator miałam i nic więcej.Teraz jak będzie trzeba kupię ten cosik do odkurzacza o którym piszecie
ale czytając Was o tym katarze aż mi sie na wymioty zebrało,to pewnie przez ciąże
ale czytając Was o tym katarze aż mi sie na wymioty zebrało,to pewnie przez ciąże
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Najlepiej palcem wydlubac bo za króla Ćwieczka tak pewnie robili.
Buahahahahahaha
Ja przerabiałam wszystko - gruszkę - służyła później do lewatywy, bo tylko do tego się nadawała. Fridę - wylądowała w koszu przy pierwszym gęstym katarze, bo myślałam, że się skicham, zanim te gluty wyciągnę. No i Katarek - Jezuuuu, ozłocić wynalazcę!!!
McPearl
Fanka BB :)
My też mieliśmy aspirator - sopelek. Szczerze to może użyty kilka razy. Babolki wyciągałam młodemu cienkimi patyczkami do uszu i świetnie się sprawdzały. Jak był mały to rzadko miewał katar. Za to słyszałam, że koleżanka miała ten na odkurzacz przy bliźniakach i podobno ciągle na chodzie, a do tego nieźle przy tym płakały. Ale to pewnie kwestia dziecka.
agulqa ja kupiłam 2 sztuki tych majtek wielorazowych siateczkowych i 5 sztuk jednorazowych, nie mam pojęcia które się przydadzą
Do tego takie wkłady do majtek i podkłady Bella Mama i jeszcze podkłady do szpitala czy do domu takie duże na łóżko. Mogą się przydać do przewijania potem, jakbym nie wykorzystała. Nie wiem czy nie za dużo tego ale u mnie akurat nie ma się co spodziewać słabego krwawienia więc wolę się zabezpieczyć.
Dziewczyny wiem, że niektóre z Was niczego nie stosowały do smarowania pupy przy przewijaniu, tylko w razie odparzeń Sudocrem, Linomag (czy też Bepanthen?) Ale serio nic nie trzeba, po prostu umyć i zmienić pieluszkę i tak zostawić?? Czy czymś posypać czy posmarować bo już zakręcona jestem i nie wiem co kupować
Do tego takie wkłady do majtek i podkłady Bella Mama i jeszcze podkłady do szpitala czy do domu takie duże na łóżko. Mogą się przydać do przewijania potem, jakbym nie wykorzystała. Nie wiem czy nie za dużo tego ale u mnie akurat nie ma się co spodziewać słabego krwawienia więc wolę się zabezpieczyć.
Dziewczyny wiem, że niektóre z Was niczego nie stosowały do smarowania pupy przy przewijaniu, tylko w razie odparzeń Sudocrem, Linomag (czy też Bepanthen?) Ale serio nic nie trzeba, po prostu umyć i zmienić pieluszkę i tak zostawić?? Czy czymś posypać czy posmarować bo już zakręcona jestem i nie wiem co kupować
reklama