reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Agulqa ustawia się na minimum odkurzacz :-) ja zawsze sprawdzam jaki jest ciąg w tej końcówce i to jest naprawdę delikatne bardzo :-)

reklama
My zamówiliśmy Katarek :tak: zgodnie z Waszymi sugestiami. Przyszłą dzisiaj paczka z materacem, kołderką, poduszką-klinem i wieloma innymi rzeczami typu podkłady, majtki dla mnie, wkładki laktacyjne, także coś się zaczęło dziać :-D
Przyszło to łóżeczko Pino i dzisiaj mąż złożył :-D

Pamiętacie, jak pisałam o inhalatorze z Biedronki, który się zepsuł?? Dzisiaj dzwonili po ponad 3 tygodniach, że nie dadzą rady naprawić i zwrócą kasę...

emilchen, to super!

patrzcie, a reserved taki dziad. wiecie, że mojej mamie kasy nie oddali za buty na reklamacji, ale nówka, bo okazało się, że były juz popsute w sklepie. tylko na taką samą kwotę bon do wykorzystania przez rok :baffled:

Emilchen szkoda z inhalatorem.
Szkoda ze nowego nie dali :-(
W tesco ostatnio widzialam inhalatlr za 90cos zl. Ale nie wiem jakiej firmy itp. Przeceniony byl

Sprite wiele sklepow tak robi teraz ze zwraca kase na bon podarunkowy

Kurde teraz sama nie wiem. Boje sie ze bede chorowac po tej fridzie, halas by mnie wkurzal a na gruche moze serio szkoda wydasac. Bleee nie lubie was :p

Ostatnia edycja:
A wlasnie ile lar gaci siateczkowych do szpitala?_nie znalazlam siateczkowych jedmorazowek tylko wielorazowki i 7zl 2szt kosztuja
Wydaje mi sie ze te dwie sztuki plus kilka par zwyklych bawelnianych majtow powinno byc ok
Co myslicie?

reklama
Siateczkowe są fajne bo prac można :-) flizelinowe są bee..ja miałam chyba 3pary i sobie pralam, a schly błyskawicznie.
Ja z tkmaxx też dostałam bona zamiast kasy. ..

Do góry