reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Ja nie nie uzywalam do balsamowania bo mala nie lubila. Jak wyszla skaza to kąpalam w Oilatum. Potem do kąpieli mydlo Aleppo zamiennie z Hipp. Bo J&J i Nivea maja chemiczne PEGi. Ale dokladnie co kto lubi a na dzieciach testujemy;p
agulqa_b
Alecta wiem wiem ja 100zl to liczylam na szczotke i grzebien, smoczki, jakies waciki, tetre, i inne pierdy. Koszule, staniki, gacie, emolient itp poszly w odstawke poki co ;-)
Jezyk wlasnie wanienke chce sis ł kupic
A rozek lub reczniczek moja sis
Wiec to mi odejdzie ;-)
Kasiek wlasnie ł taki byl
Jak go posmarowali czymkolwiek to tak darl pape jakby go kablem lali
Tesciowa dwa razy uzyla przy nim balsam czy krem i pozniej juz nie bo wstyd na caly blok
Ja tez srednio lubie, wiec mlody ma po kim tego nie lubic
Wiec chyba sila rzeczy kupie emolient jakis, tylko nie wiem gdzie bo w aptekach drogie
A balsamy odpuszcze wtedy
Jezyk wlasnie wanienke chce sis ł kupic
A rozek lub reczniczek moja sis
Wiec to mi odejdzie ;-)
Kasiek wlasnie ł taki byl
Jak go posmarowali czymkolwiek to tak darl pape jakby go kablem lali
Tesciowa dwa razy uzyla przy nim balsam czy krem i pozniej juz nie bo wstyd na caly blok
Ja tez srednio lubie, wiec mlody ma po kim tego nie lubic
Wiec chyba sila rzeczy kupie emolient jakis, tylko nie wiem gdzie bo w aptekach drogie
A balsamy odpuszcze wtedy
agulqa_b
Aza a jak z przesylka w tym gemini?
Superpharm to chyba najblizej w bydzi albo torunii
Superpharm to chyba najblizej w bydzi albo torunii
Aga no, a te pier.dółki w sumie tyle kosztują :/
Ja jak robiłam na allegro zamówienie to mi wyszło prawie 200 zł z przesyłką, a jak paczka przyszła to się zaczęłam zastanawiać za co to, bo w sumie w porównaniu do ceny to taka bidna była
Ja jak robiłam na allegro zamówienie to mi wyszło prawie 200 zł z przesyłką, a jak paczka przyszła to się zaczęłam zastanawiać za co to, bo w sumie w porównaniu do ceny to taka bidna była
agulqa_b
Alecta no ja wiem o tym wlasnoe
2 smoczki to juz ok 20zl min 15...
Ale ciesze sie ze zamowilam czesc wczoraj w tym blizejciebie bo w sumie tam zamowilam malo rzedzy ale drogich
2 smoczki to juz ok 20zl min 15...
Ale ciesze sie ze zamowilam czesc wczoraj w tym blizejciebie bo w sumie tam zamowilam malo rzedzy ale drogich
bada m.
agulqa ja bym Ci radziła kup sobie te koszule,biustonosze,tetry ,a waciki,czy szczotka do włosów to nie jest coś najbardziej potrzebnego,to moje zdanie ,bo jesteś już w 34 tygodniu i trzeba spojrzeć na to praktycznie bo bez koszul ,czy biustonoszy będzie ciężko w szpitalu,a bez szczotki da się życ ;-)
Agulqa samej emulsji nie opłaca się zamawiać bo przesyłka 12 zł. Chyba, że robisz większe zakupy. w Supherpharm dałam 31,50 ale widzę, że na allegro podobne ceny Co do smoczków to ja zamówię 2 mniejsze i 2 większe co by się przesyłka opłacała.
reklama
jenn200818
Aza a jaki kosmetyk zamawiałaś? Też zastanawiam się czy takie emolienty nie są wygodniejsze..