reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

ja te podklady 60x60 mam ze jakbym gdzies jechala bez przewijaka to sobie na tym mlodego przewine
poza tym podczas okresu zawsze spie na reczniku bo leci ze mnie czesto jak z wiadra
wiec boje sie ze polog taki bedzie i bede spala na podkladach
noo i przed porodem juz tez tak jak wspominalam zeby nie zalac wodami :p

wlasnie zamowilam
zakupy.jpg

Załączniki

• zakupy.jpg
    zakupy.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Agulqa oby u ciebie tak nie było, ale mojego młodego i siostry dzieciaki ten krem nivea uczulil..
Ja myślałam karmić do roku tak jak starszaka, ale wszystko się okaże. .

My teraz używamy linomagu z różową zakretka ;-) ogólnie cała seria linomag jest bardzo fajna i się zastanawiam nad tym olejkiem do kąpieli..

Podkladow tez nigdy nie uzywalam. Mloda w nocy nigdy nie przemoczyla sie:) A w szpitalu dawali wiec tam miec nie trzeba bylo.

Podgrzewacz byl mi zbedny bo ja cycowalam ale potem na wyjazdy kupilam ten Podgrzewacz Termos Philips Avent i nie wyobrazam sobie wyjazdu bez niego:)

Wlasnie nabylam 2szt.body, spodenki i cieply kaftanik na promocjach w Cubusie. Wsio po 9.99;)

Sudocrem kupilam ale nie uzywalam. Moze z dwa razy. Mialam taki ekologiczny balsam do pupy na bazie olekow roslinnych ale uzywalam tylko jak cos sie dzialo. A tak to niczym nie smarowalam.

Ostatnia edycja:
elutka mam nadzieje ze tak nie bedzie ;)
musialam powyzej 115zl miec ;)
jak cos bede sobie i Ł nim ryjka smarowac :D
a dzis czytalam u sroki o linomag
ale nie pamietam o czym dokladnie
i chyba narzekala troche z tego co pamietam

u nas sudocrem tylko na już występujące odparzenie _ mąka na to i zawsze po 2 nocach (bo tylko na noc to robiłam) odparzenie znikało.

kurcze, siedze na allegro i ogladam.
Ł mowi zebym zamowila dzis jeszcze cos za ok 100zl
a cala reszte juz w grudniu
ale ja nie wiem czy kupowac, co, jakie itp :(

reklama
Do góry