reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

gosiane, kolejna z taką kwotą, wow! co zamówiłaś fajnego?

ja mam wózek w koszyku i jakoś nie umiem zrobić "klik-zamów" ;-)

reklama
Ja po lumpkach nie umiem chodzić.... Też nic znależć nie umiem :-D

Materac kupiliśmy już przy okazji jak mebelki kupowaliśmy, tak myślę czy go z tego opakowania rozpakować już żeby się przewietrzył....

Sprite ja mam bugaboo cameleon 3 ice blue :) Moja miłość wózkowa :-D Patrzyłam jeszcze na buffalo i stokke , mima ale nieeeee.... :)

Mommy myślę że spokojnie może się wietrzyć (tak btw nie mogę cię dopisać do listy bo kompa nie mam, laptop gdzieś się buja pp zgc a z tel nie mogę tego zrobić ;()

Mommy, oooooooooo masz mój wózek!!! aaaaaaaaaaaaaa, a chyba bardziej Żelkowy wózek, bo ja w końcu zdecydowałam się na inny. ale od początku września do początku listopada bardzo intensywnie myślałam o buga właśnie :-):-):-) i jak? skoro Twoja miłość, to pewnie same plusy dla Ciebie ;-)

Laski, przyszła mi pościel z allegro. mogę Wam polecić tego sprzedawcę: "OLO"_ROZEK_BECIK_ PIEKNY_BAWELNA 100% (4737879679) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tanie i dobrze wykonane. tu fotka moich zakupów: WP_20141115_001.jpg

Załączniki

• WP_20141115_001.jpg
    WP_20141115_001.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Do góry