reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Sprite ja nie moglam sie zebrac do zakupu materaca. Ale zamowilam wczoraj. Teraz bede czekac na kolejny kupon i kupie wszystkie "*******ki"
agulqa_b
Doggi Ty to w ogole widze zwarta i gotowa ;-) nic tylko rodzic
MommyTigger
Ja po lumpkach nie umiem chodzić.... Też nic znależć nie umiem
Materac kupiliśmy już przy okazji jak mebelki kupowaliśmy, tak myślę czy go z tego opakowania rozpakować już żeby się przewietrzył....
Sprite ja mam bugaboo cameleon 3 ice blue Moja miłość wózkowa Patrzyłam jeszcze na buffalo i stokke , mima ale nieeeee....
Materac kupiliśmy już przy okazji jak mebelki kupowaliśmy, tak myślę czy go z tego opakowania rozpakować już żeby się przewietrzył....
Sprite ja mam bugaboo cameleon 3 ice blue Moja miłość wózkowa Patrzyłam jeszcze na buffalo i stokke , mima ale nieeeee....
Mommy, oooooooooo masz mój wózek!!! aaaaaaaaaaaaaa, a chyba bardziej Żelkowy wózek, bo ja w końcu zdecydowałam się na inny. ale od początku września do początku listopada bardzo intensywnie myślałam o buga właśnie :-):-):-) i jak? skoro Twoja miłość, to pewnie same plusy dla Ciebie ;-)
Laski, przyszła mi pościel z allegro. mogę Wam polecić tego sprzedawcę: "OLO"_ROZEK_BECIK_ PIEKNY_BAWELNA 100% (4737879679) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tanie i dobrze wykonane. tu fotka moich zakupów:
Laski, przyszła mi pościel z allegro. mogę Wam polecić tego sprzedawcę: "OLO"_ROZEK_BECIK_ PIEKNY_BAWELNA 100% (4737879679) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tanie i dobrze wykonane. tu fotka moich zakupów:
Załączniki
agulqa_b
Ja juz sie mojego materacyku nie moge doczekac ;-)
Tak w ogole mam sciagana z niego "poszewke" czy cos tam
Myslicie zeby prac?
Tak w ogole mam sciagana z niego "poszewke" czy cos tam
Myslicie zeby prac?
reklama