reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja pojęcia nie mam jakich smoczkow używałam :-D butelki chyba nuka :-)

Alecta wow śliczne wszystko! I super z tymi ratami! Też idę polowac co jeszcze potrzebuje tylko muszę doczytac czy można szybciej spłacić bo 10 miesięcy to za dużo ;-)

GOSIANIE sliczny ten bodziak :-) ja ciuchy tylko w lumpach ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Femme z tego co doczytałam to można tylko trzeba wydać dyspozycję wcześniejszej spłaty :)
Gosiane super te bodziaki.
Muszę wylookać czy w Rzeszowie jest TkMaxx.

Karpanna nie mam pojęcia, mi się wszystkie 3 zdjęcia wyświetlają.

Ostatnia edycja:
Alecta jest juz w Rzeszowie, chyba w Millenium. Męża kuzynki juz buszowaly tam ;) U kogo kupowalas lozeczko i bujaczek? Mam obie rzeczy ale moze cosik ciekawego jeszcze jest :)

Gosiane u tego sprzedawcy kupowałam
Przedmioty użytkownika dyskont_24 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Właśnie dostałam maila z potwierdzeniem wysłania łóżeczka i leżaczka od tego sprzedawcy więc jak w poniedziałek będzie z nimi wszystko ok to mogę go śmiało polecić :-d

Laski stosowała któraś z Was Lano Maść z Ziaji?
Wzięłam tubkę u tego sprzedawcy, bo jest tania, a na wizazu dobre opinie o niej czytałam.
Ciekawe czy się sprawdzi.

Ostatnia edycja:
Moje lumpowe łupy :-D to na czym leżą ciuszki to poszewka na kołdrę którą też udało mi się upolować ;-) u góry jeszcze jedna poszewka może wyglądem nie powala ale w dotyku coś pięknego :-) :tak::tak: i prześcieradło :-p dawałam po 2,4,5 zł więc żal było nie brać :-D

DSC_1131.jpgDSC_1132.jpgDSC_1133.JPG

Załączniki

• DSC_1131.jpg
    DSC_1131.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC_1132.jpg
    DSC_1132.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_1133.JPG
    DSC_1133.JPG
    28,4 KB · Wyświetleń: 48
reklama