reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

jeszcze u siebie w rzeczach po sklepowych robiłam segregacje na to co na czyściwo trzeba sprzedać, wywalić i co do wystawienia się nadaje i znalazłam 4 nowe poszewki na poduszki ale takiej wielkości że idealne będą do kołyski jako prześcieradła i mega przyjemną poszewkę na pościel tylko kogoś z maszyną muszę dorwać co mi z tego zrobi dwie małe i poszewkę na podusie :-p także takie sprawy łóżkowe mam tanim kosztem z głowy :-) ...tylko łóżka nie mam hahahahah :-D a do kołyski to i tak bardziej kocyk się przyda ale mam 3 po Ninie na szczęście w super stanie więc z głowy ;-)

reklama
No ja dzisiaj jak w pracy byłam to kolega mi opowiadał, że jego mama i żona ostatnio z wielką torbą rzeczy dla ich małej wyszła z lumpa, a ja albo w złe dni chodzę albo nie potrafię szukać :-/
Ostatnio nawet dla siebie ledwo jeden sweter udało mi się znaleźć

ALECTA - zależy od lumpów ... ja mam jeden upatrzony w takiej kijowej lokalizacji że prawie nikt o nim nie wie i przychodzę jak jest -50% i i tak są te ładne rzeczy bo nie rzucają się jak wariatki te baby :-D a do drugiego z tymi poszewkami itp jeżdżę 10km do innego miasta jest ogromny 2 piętrowy i też na -50% jadę zawsze i jeszcze sporo zostaje fajnych rzeczy ...a tak mimo że u nas z 10 lumpeksów to raptem dwa są takie że można super rzeczy znaleźć a w innych same szmaty których strach dotknąć i jeszcze jakie ceny :sorry2:

No ja chodzę do tych co żona mojego kolegi i widziałam, że ona fajne rzeczy wiele razy przynosiła jeszcze jak pracowałam.
Po prostu brak mi lumpkowego talentu hehe

Alecta jako mojej zagubuonej siostrze to oczywiście ze brak ci talentu lumpowego mam dokładnie to samo ja idę do lumpa z moją mamą i sis przeglądamy wszystko to samo, one znajdują milion super rzeczy a ha wielkie nic :/

Ja musze obczaic lumpka w inie. Jednego znalazlam to juz go zamkmeli, ale w jego miejsce jext nowy. Zaraz obok mojego lekarza wiec w pon pojade wczesniem do gina i sobie wejde tam :-)

Alecta to fakt, trzeba umiec szukac. Ja kiedys tez nie umialam teraz juz mi lepiej idzie ale glownie rzeczy dla Robsona znajduje, z doroslych malo co mi sie podoba

Bada super takie gubienie rzeczy na to wychodzi ;-)

Edit

Ktoras ostatnio wstawiala link do materacyka jaki zamowila. Za chiny znalezc nie moge. Moze ktos pomoze?;-)

Sorry za post pod postem ale edycja mi nie dziala. Wlasnie zamowilam materacyk dla Robsona korzysgajac z kuponu na 20zl. I troche humor sie poprawil ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry