reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Doggi ja tylko wywalilam na podłogę ciuszki do prania a mąż się zajął resztą ;-) hehe leżę leżę :-) jeszcze 3tyg i będę w bezpiecznym terminie :-)
Bada widziałam te ciuszki w lidlu...śliczne są, ale ja już nic nue kupuje. .za dużo wszystkiego :-) jedne śpioszki świąteczne sprezentowalam koleżance w szpitalu, bo ma termin wcześniej :-)
Od wczoraj w biedrze lovella po 15zl to też mąż mi zakupił rano, ale mało już ponoć było

Bada uuu w ogóle fajna ta gazetka!!! W tym tyg tez są fajne rzeczy musze starego wyciągnąć dziś do lidla bo dużo foremek do pieczenia jest :D

Jenn camarelo są ekstra!! Ja kupuje carera jakoś na dniach :)

Mam bluzy kurteczkę i spodenki więc nie kupuję drugiego kombinezonu najwyzej na szybkiego kupie cos na allegro. Pewnie przenoszę do lutego zanim wyjdę będzie marzec i wiosna:-)

Doggi - jaki kolor wybrałaś wózka?

Ostatnia edycja:
Doggi ja też ten model pewnie wybiorę, tylko jeszcze zastanawiam się nad kolorem ;-) Jaki wybrałaś? Mnie się najbardziej z jasnym podobają, ponoć nie brudzi się aż tak ten materiał…

Co do snoczków to z Konradem miałam Fisher Price ale były ciężko dostępne wiec zmieniłam na Avent. Teraz chcę kupić Tommee Tippee. Jedno wiem na pewno, muszę mieć minimum 2 a najlepiej 3 bo ciągle smoczki ginęły :))) Wiecie co jeszcze było fajne, smoczki świecące w nocy. U nas często Konrad się budził w nocy bo smok wypadł i przynajmniej było widać gdzie leży. Z TT są takie od 3 miesiąca o ile się nie mylę.

jenn, czyli dobrze kojarzyłam ;-). to tak jak LayDeek pisała w Fido w K-ce jest za 1000 zł+jakieś grosze (może realizują wysyłki).

karpanna, pogoda szybko zrobiła się iście wiosenna. na pierwszy spacer wyszłam po prawie 3 tyg. łącznie z przedłużonym pobytem w szpitalu (bo m.in. byłam chora, ledwo żywa). wystawiałam młodego na balkon.
to jest foto z końcówki lutego na balkonie: 2012-02-29 11.39.43.jpg

to jest foto z chyba pierwsze dłuższego spaceru 3.03. taka była pogoda!: 2012-03-03 12.03.36.jpg

no i tu masz fotkę jakoś z połowy marca. cały czas był tak ubierany (i za poradą położnej wciskałam mu smoka, którego non stop wypluwał - a smok był po to, żeby niby dziecko nie wdychało zimnego powietrza). tu już nawet nie uzywałam tego śpiworka zimowego tylko taki wiosenny: 2012-03-18 10.56.02.jpg

ale jak urodzicie w grudniu to pewnie te kombinezony zimowe będą przydatne.

Załączniki

• 2012-02-29 11.39.43.jpg
    2012-02-29 11.39.43.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 34
  • 2012-03-03 12.03.36.jpg
    2012-03-03 12.03.36.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 36
  • 2012-03-18 10.56.02.jpg
    2012-03-18 10.56.02.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 37
Karpanna juz z tysiąc razy go pokazywalam ;) taki granatowo biały czy tam beżowy najpiękniejszy który wybrałam juz w około 10tc :D

Jenn nooo podobno ten materiał taki super jest ze właśnie nie brudzi się a nawet jeśli jakaś plamka to gąbka przejechać i po krzyku :)

AZA Noooo u nas tez smoczki co chwilę pogubione mimo że były przymocowane :p

Sprite boooooziu jakie maleństwo <3

reklama
Elutka no na Twoim miejscu tez bym sie szykowala w razie w ;-)
My juz w 33tc jestesmy ;-) boshe jak ten czas leci!!!

Ja nie wiem czy smoczek kupowac. W szpitalu niby kategoryczny zakaz, a moze nie bedzie potrzebny?:p ahh ja naiwna

Do góry