reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

nie no różowy odpada. ale tak jeszcze myslę, że skoro młodemu kupujemy czarny, to może drugi też czarny? bo ja chciałam dopasować do wózka, ale i tak wiekszość czasu to jednak w aucie fotelik jest, a nie na wózku... :-D:-D

reklama
Sprite czarny to do wszystkiego pasuje :-) Uniwersalny jest.

Agulqa dlatego właśnie wolę sobie kupić i schować to co będzie potrzebne a za czym nie będę z pampkiem latać :-D Mimo , że do biedry mam na pieszo 4 min drogi ;-)

Jak tak czytam, że już kupujecie pampki to się sama zaczynam zastanawiać nad zakupem, a chciałam czekać do stycznia :-D
Wczoraj udało mi się zrobić coś dla siebie i iść do fryzjera, a dziś robię kolejne podejście do wózków.. Szkoda, że nie można zabrać na testy jak samochodu z salonu :-)

Ja juz pampersy dawno mam dostałam w gratisie do zakupów na allegro :)

Kasiekz ja z ola dwa tyg przed porodem jeździłam na porodowke ze skurczami o w du.pie miałam już wyprawkę tylko chciałam żeby w końcu przestały łapać skurcze. Teraz żeby gdyby chciało być podobnie to postanowiłam.być wcześniej w gotowości ;)

Teraz wpadłam w wątpliwości czy jeden kombinezon styknie. Mam taki do 6,5 kg.Jak myślicie. Dzieci rodzę po 4 kg gościu ma być większy jeszcze. W marcu to już chyba dresik styknie no nie? bo i kocyk przykrycie. Kupić teraz jeszcze większy czy najwyżej coś na szybkiego dokupię. Nie wiadomo jak bedzie ta zima, na razie wcale się nie zapowiada.

Ciężko jest z tymi kombinezonami, ja kupiłam taki śpiworek zimowy w rozmiarze 68, póki co przy tym zostaję, dla takiego maleństwa to jest wygodniejsze niż ubieranie go w kombinezon.. Ale teraz zaczęłam odczuwać lęki co do ilości ubranek, mam tego trochę, ale kurcze ciągle mam wrażenie, że może za mało.. Jeszcze te rozmiary, mam dosyć dużą rozpiętość a sama nie wiem jak duży się mały urodzi i czy w ogóle wejdzie w 56 bo tych też troszkę mam ;-)

reklama
Dokupić zawsze można. Najważniejsze by mieć co trzeba dla noworodka, bo wtedy nie ma się głowy do zakupów :p

Do góry