reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Mommy blagam! We wszystko bym uwierzyla ale nie ze srajtasmy w markecie braklo!
Sprite mysle ze on bardziej by ucierpial nie majac papieru
Sprite mysle ze on bardziej by ucierpial nie majac papieru
MommyTigger
Sprite czarny to do wszystkiego pasuje :-) Uniwersalny jest.
Agulqa dlatego właśnie wolę sobie kupić i schować to co będzie potrzebne a za czym nie będę z pampkiem latać Mimo , że do biedry mam na pieszo 4 min drogi ;-)
Agulqa dlatego właśnie wolę sobie kupić i schować to co będzie potrzebne a za czym nie będę z pampkiem latać Mimo , że do biedry mam na pieszo 4 min drogi ;-)
agulqa_b
Mommy ja tam zamierzam wszedzie wysylac Ł autobusami! A co! Moze szybciej prawko zrobi ;-)
kasiekz
No i kupilam pampki w Lidlu w tej promocji Wzielam 2op. i tak sie dziwnie czulam ze juz pampki kupuje:/ Z corą takie rzeczy z 2tygodnie przed porodem
jenn200818
Jak tak czytam, że już kupujecie pampki to się sama zaczynam zastanawiać nad zakupem, a chciałam czekać do stycznia
Wczoraj udało mi się zrobić coś dla siebie i iść do fryzjera, a dziś robię kolejne podejście do wózków.. Szkoda, że nie można zabrać na testy jak samochodu z salonu :-)
Wczoraj udało mi się zrobić coś dla siebie i iść do fryzjera, a dziś robię kolejne podejście do wózków.. Szkoda, że nie można zabrać na testy jak samochodu z salonu :-)
Ja juz pampersy dawno mam dostałam w gratisie do zakupów na allegro
Kasiekz ja z ola dwa tyg przed porodem jeździłam na porodowke ze skurczami o w du.pie miałam już wyprawkę tylko chciałam żeby w końcu przestały łapać skurcze. Teraz żeby gdyby chciało być podobnie to postanowiłam.być wcześniej w gotowości
Kasiekz ja z ola dwa tyg przed porodem jeździłam na porodowke ze skurczami o w du.pie miałam już wyprawkę tylko chciałam żeby w końcu przestały łapać skurcze. Teraz żeby gdyby chciało być podobnie to postanowiłam.być wcześniej w gotowości
Teraz wpadłam w wątpliwości czy jeden kombinezon styknie. Mam taki do 6,5 kg.Jak myślicie. Dzieci rodzę po 4 kg gościu ma być większy jeszcze. W marcu to już chyba dresik styknie no nie? bo i kocyk przykrycie. Kupić teraz jeszcze większy czy najwyżej coś na szybkiego dokupię. Nie wiadomo jak bedzie ta zima, na razie wcale się nie zapowiada.
jenn200818
Ciężko jest z tymi kombinezonami, ja kupiłam taki śpiworek zimowy w rozmiarze 68, póki co przy tym zostaję, dla takiego maleństwa to jest wygodniejsze niż ubieranie go w kombinezon.. Ale teraz zaczęłam odczuwać lęki co do ilości ubranek, mam tego trochę, ale kurcze ciągle mam wrażenie, że może za mało.. Jeszcze te rozmiary, mam dosyć dużą rozpiętość a sama nie wiem jak duży się mały urodzi i czy w ogóle wejdzie w 56 bo tych też troszkę mam ;-)
reklama