reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Jenn - masz zwykły śpiworek czy taki z rękawkami? Mi się wygodniej nosi bobasa w kombinezonie jak trzeba go przełożyć czy u lekarza albo w sklepie.

Co do smoczków to miałam już chyba wszystkie firmy. jak starsza się przyzwyczaiła do tommee to potem tanim canpolem pluła :-)

u nas nuk był ale za chiny nie pasował bo się wpinały w buzię były zbyt pyzate chyba do niego. Ale zawsze nuk mi się podobał

U nas od początku były smoki LOVI i jak kiedyś nie mogłam ich w żadnym sklepie kupić, to wzięłam Tommy Tippe i w koszu wylądowaly - Młoda pluła na odległość :baffled:

A ja nigdzie nie widzę smoczków tommee timpee :( chciałam mieć wsio to samo a nigdzie nie mogłam trafić, na allegro zamówiłam jako tommee i mi przyszły lovi tłumacząc pomyłka w wystawieniu towaru pffff

U mnie króluje NUK jeśli chodzi o smoczki, butelki.
Ja się wzięłam za pranie z pomocą męża:-) stwierdziłam, że w mojej sytuacji trzeba się przygotować wcześniej i spakować :-)
I chyba wyślę męża po łóżeczko ;-)

karpanna, kombinezon zawsze można dokupić. ja mam chyba dwa po młodym w różnych rozmiarach, ale szczerze to z młodym (urodził się 8.02.) uzyłam dosłownie kilka razy tylko. mam je z lumpka, więc spoko ;-).

młody miałe smoczek Avent. ale nie używał w ogóle i ostatecznie pare dni temu jak przyniosłam kartony z gratami z piwnicy to aż 5 szt. praktycznie nowych wyrzuciłam do śmieci :szok:. teraz kupiłam 1 dla noworodka też avent do szpitala, ale nie wiem czy się przyda.

jenn, przypomnij mi, Ty się rozglądasz za Camarelo? czy coś pomieszałam?
Mommy, a Ty, który wózek kupiłaś/ kupujesz?

reklama
Do góry