reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Femme super sie udalo z fotelikiem :-) cale szczescie ze nina nie zarwala wozka ;-)
Jezyk kiedys ogladalam program o tym ze na wschodnke czesci europy wszystko idzid gorszej jakosci... a do niemiec wlasnie idzie dobre, porzadne itp
Ooo mommy ma dzis nie bylam w inie jednak ale jutro chyba nede to podjade jak glupia i zapytam moze tez mi karteczke da ze bez kolejki ;-)
Ja nie kupuje na zapas takich rzeczy jak proszki itp bo do piwnicy nie chce mi ske schodzic a w mieszkaniu nie ma gdzie trzymac
Jezyk kiedys ogladalam program o tym ze na wschodnke czesci europy wszystko idzid gorszej jakosci... a do niemiec wlasnie idzie dobre, porzadne itp
Ooo mommy ma dzis nie bylam w inie jednak ale jutro chyba nede to podjade jak glupia i zapytam moze tez mi karteczke da ze bez kolejki ;-)
Ja nie kupuje na zapas takich rzeczy jak proszki itp bo do piwnicy nie chce mi ske schodzic a w mieszkaniu nie ma gdzie trzymac
MommyTigger
Ja ogólnie też nie kupuję ale mam wizję siebie obolałej po porodzie, z pampersem w gaciach... hmm... Nie będzie mi się chciało po sklepach latać a tego akurat małż nie kupi bo .... (i tutaj wstawić wymówkę, najlepsza-nie będzie mógł znależć w sklepie ).
Co do proszków i płynów to ja od x lat niemieckich używałam, mój ulubiony proszek to był dash zółty ale już go nie ma i są inne zapachy no i na płyny się przerzuciłam ale szczerze mówiąc już mnie wszytskie zapachy drażnią.
Agulqa jak nie będzie dużo ludzi to śmiało tak zrób ale jak masz stać jutro tylko po karteczkę to na jedno wyjdzie ;-)
Sprite jakie foteliki kupujecie? Ja chciałam maxi cosi a mamy cybex aton Q plus - ponoć lepsze wyniki ma no i jego kupiliśmy. Ma ogólnie super budkę p.słoneczną taką duuuużżżą ;-) No i dla nas w tym cybexie wielką zaletą była baza. Bo jest jedna do aut z isoxifem i bez a do maxi cosi 2 bazy byśmy musieli kupować
Co do proszków i płynów to ja od x lat niemieckich używałam, mój ulubiony proszek to był dash zółty ale już go nie ma i są inne zapachy no i na płyny się przerzuciłam ale szczerze mówiąc już mnie wszytskie zapachy drażnią.
Agulqa jak nie będzie dużo ludzi to śmiało tak zrób ale jak masz stać jutro tylko po karteczkę to na jedno wyjdzie ;-)
Sprite jakie foteliki kupujecie? Ja chciałam maxi cosi a mamy cybex aton Q plus - ponoć lepsze wyniki ma no i jego kupiliśmy. Ma ogólnie super budkę p.słoneczną taką duuuużżżą ;-) No i dla nas w tym cybexie wielką zaletą była baza. Bo jest jedna do aut z isoxifem i bez a do maxi cosi 2 bazy byśmy musieli kupować
Mommy, też miałam brać maxi cosi cabrio fix, ale ostatecznie też bierzemy Cybexa Aton, ale 3 (Cybex Aton 3) bez bazy. fotelik ma faktycznie o wiele lepszy daszek, jest lepiej wykonany, ma regulowany zagłówek i taka dodatkową boczną ochronę przed zderzeniem, która rozprowadza siłę uderzenia na całość (nie wiem jak to fachowo opisać). cenowo najtańszy cabrio znalazłam za 390 zł, a najtańszy cybex bodajże 450 (nie jestem pewna, bo juz wszystko mi się miesza). więc nie ma co się zastanawiać.
dla straszaka fotel 15-36kg casualplay protector fix, właśnie do wpięcia na isofix (te foteliki kupuje się bez bazy).
dla straszaka fotel 15-36kg casualplay protector fix, właśnie do wpięcia na isofix (te foteliki kupuje się bez bazy).
agulqa_b
Mommy ja juz kiedys pisalam ze moj Ł poszedl do biedr na zakupy i po powrocie pytam czy kupil papier toaletowy, na co on ze nie, wiec pytam czemu a ł "bo nie bylo". Amen
MommyTigger
Sprite wiem o co chodzi ;-) Nasz też ma to coś co się dodatkowo do boku drzwi robi :-) Żałuję tylko, że nie wzięliśmy zwykłej tapicerki taka milsza jest w dotyku ale gościu mówil, że zaciągać się może no i ta plus trwalsza jest, no już teraz to po ptokach. Najważniejsze żeby był bezpieczny!
Agulqa Nie mogę,może faktycznie srajtaśmy zabrakło a ty biednemu chłopu nie wierzysz? Ale mój podobnie ;-)
Agulqa Nie mogę,może faktycznie srajtaśmy zabrakło a ty biednemu chłopu nie wierzysz? Ale mój podobnie ;-)
agulqa, hahahahahahahahahhaahahahhhahaahahhaahhahahhahhaah no cóż
Mommy, a wrzuć linka do Twojego. ja dla młodego biorę czarny, ale dla młodej taki Cybex Aton 3 (nie z tego sklepu). ale jak już będę fizycznie w sklepie, to podpytam jeszcze o cenę Q, bo jest lepszy od 3.
Mommy, a wrzuć linka do Twojego. ja dla młodego biorę czarny, ale dla młodej taki Cybex Aton 3 (nie z tego sklepu). ale jak już będę fizycznie w sklepie, to podpytam jeszcze o cenę Q, bo jest lepszy od 3.
Ostatnia edycja:
MommyTigger
Sprite dokładnie ten mamy: Cybex Aton Q **********
reklama
MommyTigger
Mają to coś ;-) Chociaż nie ukrywam, że chciałam coś z niebieskim jednak w tej seri ten niebieski taki ni w dupe ni w oko za przeproszeniem no i padło na czarny :-) Jakby była dziewczynka to z tej serii plus jest taki różowawy i ten jest ładny :-)