reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

To moja biedna jednak uczciwa. A ja tak na nia klnelam przez te proszki i plyny ;-)

Komoda stoi. Kupiłam w końcu ta, ktora mi doradzalyscie. Biala za 219 zl i jest super. I pokój tez wygląda fajnie. Nie zageacil sie po przemeblowaniu, wiec jestem zadowolona. Dzieki :)

reklama
No właśnie przeważnie dotyczy to takiej "drobnicy", bo wiadomo, że jak akcja na ciuchy czy zabawki to przychodzą dostawy w danym dniu, ale żarcie czy kosmetyki to przyślą wcześniej, na kasie nabija się niższa cena i ludzie wykupują, a później idziesz w dniu obowiązywania oferty i zastajesz pustą półkę :baffled:

przyszły mi te biustonosze,są całkiem niezłe jak za 18 zł,tz. normalne ;-):-) może ciut mniejsze mogłam wziąć w obwodzie
i jak szybko przyszły wczoraj o 10 kupiłam i juz mam :-)

Dobra jeden wątek nadrobilam
:-D

A na się chwale mam już fotelik i pasuje na mój wózek tadam! Nina przetestowala :-D

Załączniki

• 1415899905789.jpg
    1415899905789.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 46
  • 1415899931452.jpg
    1415899931452.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 46
Pani Gadżet to właśnie ta Ibisz, Ja tam nic do niej nie mam, jest taka specyficzna.
Suszarkę z Viledy też pokazywała dokładnie viva dry max.
I jeszcze termometr taki bezdotykowy ale firmę zapomniałam.
Ta suszarka ma tak, że można podnieść te środkowe ramiona i można wieszać dłuższe ubrania, ale za tyle kasy to bym w życiu jej nie kupiła.

Femme- ale już Twoja "dzidzia" urosła ;)

A u nas na wsi.... :D a tak serio, laska otworzyła sklep z proszkami, płynami, słodyczami itp.z Niemiec i chwale ją za każdym razem. Zawsze kupowalam w Międzyrzeczu a teraz mam pod nosem. Jakość tej samej rzeczy miedzy PL a Niemcami bez porównania i niby ta sama firma??? Poza tym cenowo wychodzi taniej to z Niemiec. Ja np.uwielbiam płyn do płukania Softlan niebieski, ciuchy długo pachą. Poza tym laska jest tak fajna, że jak nie mam siły się ruszyć to zakupy przywozi mi do domu :D

Laski chciałam wam odpisać jak siedziałam u lekarza, napisałam post i mi go nie dodało a więc piszę, to jest ta apteka:

Apteka internetowa Łódź – Apteka Melissa

Agulqa niestety nie można w inie odebrać bo to apteka z łodzi ale ja za wysyłkę pobraniową 5 zł płacę. No i te termometry co ci o nich pisałam będą w przyszłym tyg dopiero bo już im wszytskie zeszły.... Więc ja we wtorek znów jadę do tej apteki :angry: Ale babka dała mi karteczkę , że bez kolejki mam po niego już wejść bo tam to jest masakra zawsze....

Przewijak mam (tzn na razie komodę a przewijak muszę dokupić) a wanienkę osobno dokupuję ze stelażem. W sumie nie wiem gdzie ją będę trzymać... No ale trzeba Tygrysia gdzieś kąpać :-D

Ja jutro jeszcze jadę robić zapas lovelli na razie mam 2 płyny do białego, 2 do koloru, jeden odplamiacz i jeden płyn do pułkania. Porobie zapasy i pochowam w piwnicy :-D :-D:-D

Femme no Nina prawie się mieści ;)

Jezyk no moi rodzice też zawsze kupowali rzeczy z niemieć do prania i ja zawsze myślałam że oni se wkrecaja z tym ze ta sama firma a w Pl badziew a z nimiec dobre. O dopiero jak sama zaczęłam prac, sprzątać itp to zauważyłam że to prawda!
Super ze ci dowozi :)

reklama
jezyk, tez lubie ten płyn do płukania :tak:

Mommy, ale szalejesz z ta Lovelą :-D

udało się! znalazłam chyba najtańszy sklep z fotelikami (bo ja muszę teraz dwa kupić). w końcu koniec poszukiwań.

Ostatnia edycja:
Do góry