reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Sprite słodycze i lody to co innego tam to raj! Ale oni żarcie typu chleb, masło, marchew, ziemniaki, wędliny, sery itp u nas kupują zawsze w realu kupują tonami warzywa :)

Doggi no ceny u nas mnie rozwajala! I jeszcze takie niemieckie proszki lspsza jakosc maja! Smiech :-\

Sprite no trafilo mi sie ;-)

Ten mop z biedry calkiem spoko. Tzn dupy mi nie urwal jakby to Ł powiedzial ale fajnie sie wyciska, ladnie zbiera wiec uwazam ze za ta cene bylo warto

Kto mnie w błąd wprowadza, co? :p

Bada, ma racje. Lovela w biedrze jest dopiero od dzis. Od 13.11. Kupiłam plyn do płukania i proszek. Ale mleczka do orania tez byly. Takze biegiem do biedronki, bo wszystko za 14.99 :)

To ja jyz nie wiem. Na tej kartce z cena przy produkcie w sklepie bylo napisane, ze oferta obowiązuje od 13.11. Do wyczerpania zapasów.

Przyszla mi paczka z allegro z częścią wyprawkowych gratów.

reklama
Do góry