reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Elutka dzięki,też tak myślałam;-)ale co dwie głowy to nie jedna
jenn ładne brat męża ma takie tylko z szufladą i już drugi bobas w nim zakwaterowany ;-)

reklama
Bada m - też bym wyprała, ja wszystko piorę nawet tapicerkę od fotelika bo mamy używany pachnie ale nie mną :-) więc wypiorę.

jenn - ładne łóżeczko posłuży długo

ja też wszystko piorę,ale któraś tu dziewczyna napisała,ze tylko przeprasuje i przez moment mi to przez głowę przeszło,jutro włączam pralkę z rożkami i ręcznikami :-)

bada, ja też wszystko piorę, te nowe to szczególnie ;-) zresztą po praniu wszystko jest przyjemniejsze :tak:
cokolwiek kupuję młodemu to od razu do pralki. nawet te ubrania, które są w oryginalnych foliowych opakowaniach.

Najchętniej bym jeszcze zamontowała śliczną karuzelę, ale podobno lepiej tego nie robić do 3 miesiąca. Sypialnie mamy przemalowaną z fioletu na biel i trochę przypomina mi salę szpitalną;-) Na szczęście będziemy mieli żyrafę na ścianie i jeszcze drugą naklejkę, to trochę się ożywi. Polecam wam cudowną stronę z różnymi naklejkami na ścianę Sticky Tape Store Zakochałam się w nich.

My odmalowaliśmy pokój na kolor groszek wyszedł super taki optymistyczny kolorek. Kupiłam kiedyś w lidlu kolorowe naklejki rybki w morzu to nakleję je nad łóżeczkiem małemu.

reklama
Ja musiałam u młodego naklejki zlikwidować bo go rozpraszaly i nie umiał zasnąć. .karuzela wisiała praktycznie od początku ale tak jak kiedyś pisałam zainteresowanie było średnie :-D

Do góry