reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Wlasnie dostalam tel od rodzicow ze kupili wozek. Sevilla odeszla w marzenia dla drugiego bobasa ;-) chyba ze eos mi zastapi wymarzona seville ;-)

W kazdym razie z tego co mowila mama mam prawie niezniszczony wozek, tzn jakies slady sa, ale nic mega brudne, zniszczine itp. 3w1. Do tego parasolka, moskitiera i folia przeciwdeszczowa oraz torba do wozka. I wszystko za 200zl. No i mamy nie oddawac kasy, prezent od mojego taty

Agulqa świetna nowina :-D My też mamy dostać wózio od rodziców. Mam złotą mamę, zawsze można na nią liczyć. Bywa różnie między nami, ale jak dojdzie co do czego, to nigdy nie zawodzi.

reklama
Do góry