reklama
bada m.
Fanka BB :)
agulqa u mnie w biedrze płyn lovela jest za 14,99
a co do ubranek to zależy kiedy bobas się urodzi,bo mój 2 jest majowy i chodził tylko "ładnie" ubrany tz. spodnie ,bluzy,sweterki,a zimą jak bardzo zimno to wiadomo,że body,pajac, kombinezon i do wózka ja tam będę stroić,bo mam dużo spodenek i bluz ,więc musimy wynosić,a pajace do spania ;-)
a co do ubranek to zależy kiedy bobas się urodzi,bo mój 2 jest majowy i chodził tylko "ładnie" ubrany tz. spodnie ,bluzy,sweterki,a zimą jak bardzo zimno to wiadomo,że body,pajac, kombinezon i do wózka ja tam będę stroić,bo mam dużo spodenek i bluz ,więc musimy wynosić,a pajace do spania ;-)
Ostatnia edycja:
agulqa_b
Bada o widzisz, podjade jutro do biedry :-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, pamiętaj, że zawsze masz kilka dni na zwrot towaru, a jak nie, to sprzedasz i kupisz inny Ja zanim trafiłam na mojego Hummerka ukochanego, przerobiłam jeden tani badziew 3w1 i jedną rozklekotaną spacerówkę ;-)
U mnie przy Tosi strojenie było tylko na okazje - imieniny, urodziny, niedzielne obiadki.
W tygodniu, jak siedziałyśmy same w domu, tylko śpiochy, pajace, body.
Wiele ładnych ciuszków miała na sobie tylko raz, ale dla mnie było głupotą strojenie dziecka na leżenie w łóżeczku...
U mnie przy Tosi strojenie było tylko na okazje - imieniny, urodziny, niedzielne obiadki.
W tygodniu, jak siedziałyśmy same w domu, tylko śpiochy, pajace, body.
Wiele ładnych ciuszków miała na sobie tylko raz, ale dla mnie było głupotą strojenie dziecka na leżenie w łóżeczku...
agulqa_b
Ja planuje moja motherhood w razie w uzywac do karmienia
bada m.
co radzicie prać te nowe rożki czy tylko wyprasowć gorącym żelazkiem ?
jenn200818
reklama