reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja planowalam naklejki ale poprzedni wlasciciele w jednym pokoju gdzie byly sciany malowane mieli. I jak je zdzieralam to schodzily z farba. Wiec odpuszczam ;-)

reklama
Ja mam u dziewczynek naklejki i jak je zmieniamy to odchodzą normalnie. To chyba zależy od naklejek ja mam takie grube piankowe no i od farby.

Kupiłam sobie herbatkę laktacyjną hippa mniam jak ja ją lubię. Zabieram ja juz do szpitala.

Widzę, że zakupy idą pełną parą. Ja wyciągnęłam ochraniacz na szczebelki i córunia stwierdziła, że to jej. Bo kołderkę od kompletu używa do dziś. Ale od siostry dostałam komplet po jej córze, więc nie ma problemu;-)

A tak poza tym to po wczorajszym nalocie na piwnicę mamy okazało się, że nie mogę znaleźć rożka i nowych pieluch tetrowych. Zdenerwowało mnie to tak jakby mi się świat zawalił. Ah te hormony. Dziś już mnie aż tak to nie rusza, bo gdzieś muszą tam być. Tylko pewnie pomieszane z większymi ubrankami.

ja też miałam naklejki z Biedry, ale młody miał je 2 dni... no co on poradzi na to, że tak mu sie podobało ich odklejanie i przyklejanie jedna na drugą... :-D

w Ikeii obniżyli cenę komody. i teraz mam dylemat, którą kupić

1. KOPPANG Komoda, 3 szuflady - IKEA
2. TARVA Komoda, 3 szuflady - IKEA

bardziej podoba mi się ta sosnowa, bo przemaluję ją na biało i będzie podobna do szafy młodego. ale ta druga jest trochę większa, nie trzeba jej malować i jest tańsza... :baffled:

reklama
Do góry