reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Susel dzieki. Znalazlam cos w kaliszu. Jutro mama ma jechac i zobaczyc, moze sie uda
Doggi tez mialam kupowac ta posciel. Poki co sie wstrzymalam
Doggi tez mialam kupowac ta posciel. Poki co sie wstrzymalam
bada m.
ja mam cały zestaw pościelowy po chłopcach z 2003 roku z kołderką i podusią,baldachimem i prześcieradłem,w tedy też dużo kosztowała bo 180 zł,ale babcie fundowała pierwszemu wnusiowi teraz jej użyje tylko do kołyski,bo tam te boczki i resztę wykorzystam,bo w kojcu który kupiłam już nie założe i kupie inną na zmianę POŚCIEL DZIECIĘCA 2EL 120x90 90x120 PL PRODUCENT (4741761067) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. dino niebieski,bo mam taki rożek
kasiekz
Doggi cuda! Ja tylko nie uzywalam tych bokow bo sie uduszenia balam. Wiec u mnie sama posciel. I kurde te co wkleilas sa boskie-kocham szary. A po mlodej mam sam roz wiec musze sie zaopatrzyc chociaz w jeden zestaw
femme fatal
Mama Ninki :)
Ja wstawiłam pierwsze pranie wow przejrzałam to co mam w domu i wygląda to tak :
body kr rękaw - 9szt.
body dł. rękaw - 2szt.
spodenki - 2szt
bluzy - 5szt.
pajacyki - 7szt.
bluzki - 2 szt.
ogrodniczki - 3szt,
rampersy (czy jak to się zwie ) - 4szt.
skarpetki - 5 par.
kapcie - 2 pary
i 3 kombinezony
i nie wiem co powinnam w ogóle kupować czego się najwięcej u takiego maluszka do 3 miesięcy używa ?
body kr rękaw - 9szt.
body dł. rękaw - 2szt.
spodenki - 2szt
bluzy - 5szt.
pajacyki - 7szt.
bluzki - 2 szt.
ogrodniczki - 3szt,
rampersy (czy jak to się zwie ) - 4szt.
skarpetki - 5 par.
kapcie - 2 pary
i 3 kombinezony
i nie wiem co powinnam w ogóle kupować czego się najwięcej u takiego maluszka do 3 miesięcy używa ?
reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Femme mam na oko podobną liczbę. Może bym i dokupiła body długi rękaw, choć ja zakładałam body plus pajac to i krótkie body było ok. Może kilka par półśpiochów? Zależy co lubisz zakładać :-)
Ja pościeli nie kupuję póki co. Jak zacznę kołderki używać to z 1 komplet dokupię.
Ja pościeli nie kupuję póki co. Jak zacznę kołderki używać to z 1 komplet dokupię.