reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Elutka daj spokoj, ale dziekuje ;-) mi w tym momencie pomaga kinder czekolada tylko ;-)
Staram sie troche mniej udzielac po to by ciagle nie marudzic. Wiec jakby cisza byla troche dluzsza z mojej strony, prosze sie nie martwic. Na pewno wroce
Staram sie troche mniej udzielac po to by ciagle nie marudzic. Wiec jakby cisza byla troche dluzsza z mojej strony, prosze sie nie martwic. Na pewno wroce
sprite wydaje się być ok VYSSA VACKERT Materac do łóżka dla dziecka - IKEA
kupiliśmy razem z łóżeczkiem HENSVIK Łóżko dziecięce - IKEA , niby używka ale praktycznie zero śladów używania
kupiliśmy razem z łóżeczkiem HENSVIK Łóżko dziecięce - IKEA , niby używka ale praktycznie zero śladów używania
Hej. My też kupiliśmy łóżeczko z takim słodkim misiem na wezgłowiu i w nóżkach.
Do tego materac gryka pianka kokos razem daliśmy 200 zł.
Wczoraj kupiliśmy kremiki, herbatkę laktacyjną, płatki gaziki itd.
Agulqa - pomyśl poważnie o wózku głębokim, takim używanym. Nie ma to jak wyjść na spacerek z dzieckiem w wózeczku bez dźwigania. My sprzedawaliśmy x landera który nie jest malutki i wysyłaliśmy pocztą. Jak ktoś sprzedaje wózek ale nie chce go wysyłać możesz zagadać i poprosić o wysyłkę. Może ktoś się przekona. Na allegro jest mnóstwo wózków używanych w dobrych cenach. Do tego olx.
Dziś mąż jedzie zakupić z osiedla obok poduszkę do karmienia. Kupiłam też biustonosze do karmienia oraz kocyk dla małego.
Do tego materac gryka pianka kokos razem daliśmy 200 zł.
Wczoraj kupiliśmy kremiki, herbatkę laktacyjną, płatki gaziki itd.
Agulqa - pomyśl poważnie o wózku głębokim, takim używanym. Nie ma to jak wyjść na spacerek z dzieckiem w wózeczku bez dźwigania. My sprzedawaliśmy x landera który nie jest malutki i wysyłaliśmy pocztą. Jak ktoś sprzedaje wózek ale nie chce go wysyłać możesz zagadać i poprosić o wysyłkę. Może ktoś się przekona. Na allegro jest mnóstwo wózków używanych w dobrych cenach. Do tego olx.
Dziś mąż jedzie zakupić z osiedla obok poduszkę do karmienia. Kupiłam też biustonosze do karmienia oraz kocyk dla małego.
Matko, trochę poszalałam... Kupiłam pościel dla Stacha... No dobra dwa komplety <wstydniś> ale to przez tego mojego starego, który kazał mi kupować to co mi się podoba i jest dobre i nie patrzeć na cenę, teraz oczywiście mam wyrzuty sumienia ale zaurocxula mnie ta pościel, ech
8cz POŚCIEL DLA DZIECI 100x135 lub 90x120 34 WZORY (4753720672) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Zestaw nr 16 i 20
8cz POŚCIEL DLA DZIECI 100x135 lub 90x120 34 WZORY (4753720672) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Zestaw nr 16 i 20
Z materacykiem niestety nie pomogę, my musimy robić na zamówienie bo kołyska strasznie niestandardowa.
Agulqa- moja szwagierka ma wózek do sprzedania, super jakiś nie jest ale Nina w nim jeździła. W kolorze niebieskim gondola, a fotelik i spacerówka zielone. Może byłabyś zainteresowana? Za dobry :-)stan mogę ręczyć
Agulqa- moja szwagierka ma wózek do sprzedania, super jakiś nie jest ale Nina w nim jeździła. W kolorze niebieskim gondola, a fotelik i spacerówka zielone. Może byłabyś zainteresowana? Za dobry :-)stan mogę ręczyć
Jezyk no ta cena zawaliła mnie z nóg, ale tak szukałam czegoś co mnie powali no i to mnie powaliło! Wyrzuty mam straszne, ale T powiedział ze nie powinnam jeśli jestem zadowolona z zakupu to cieszyć się a nie żałować
reklama