reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Doggi, ja też u tego gościa będę kupować pościel, ale tylko jeden komplet, bo jeden śliczny mam po Młodej, no i bez tych poduszek, bo dla mnie totalnie niepraktyczne, mimo, że wyglądają ładnie...

reklama
Nulini mi właśnie te poduszki strasznie się spodobały pierwszy raz vis takiego widziałam i stwierdziłam ze to jest to czego mu trzeba :)

Alecta ale tylko czasem ;)

Tak teraz przeluczylam i wiecie że i tak wyszło taniej niż jakbym chciała sama zrobić :what::what::what:

Doggi też ją widziałam i podobała mi się, ale w końcu wybrałam taką 5-el pościel do łóżeczka 120x90 SŁOŃ KROPKI szara (4763324637) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Jeszcze nie kupiłam, bo najpierw suszarka, ale jestem blisko :happy:
Na razie mam pampersy dużą pakę, muszę jeszcze małą do szpitala zakupić, emolient, ziajkę do buziaka i kilka jakiś drobiazgów. Moja córa w ramach prezentu powitalnego zakupiła młodszej siostrze kapciuszki/skarpetki i karuzelkę do łóżeczka. Sama wybrała i jest bardzo dumna, bo odmówiła sobie zakupów, by mieć na prezent dla małego bączka :-D

Unita z tym słonjem tez super :)
Moja ostatnio robiła przegląd pluzszakow i połowę oddala mi mówiąc "mamusiu wypierz je i daj mojemu stachowi bo ja już się nimi nie bawię, a on się ucieszy ze ma taką super starszą siostrę" :p leje z tego :)

reklama
Dogii moja chrześniaczka ma trzy lata starszego brata, uwielbiam patrzeć, jak się kochają, nie ma nic bardziej prawdziwego od takiej miłości. Pomiędzy Stachem i Olą będzie podobna różnica, takie małe dzieci są super, bo są prawdziwe, później to się zaczyna... pyskowanie i wymądrzanie :shocked2: Ale każdy okres w życiu dziecka ma swoje zalety i każdy mija bezpowrotnie :tak:

Do góry