reklama
goferek
Fanka BB :)
Emilchen, ja mam to łóżeczko, na żywo wygląda super, ja mam w kolorze sosny, jest bardzo ładnie solidnie wykonane. Ja mam z tymi misiami na bokach i ładnie to wygląda. Dość duży prześwit pod łóżeczkiem, spokojnie da się wjechać odkurzaczem, mopem, czy schować tam jakieś szpargały.
tu 2cz POŚCIEL DLA DZIECI nowe WZORY Dwustronna HIT (4729915840) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
mam w planach zygzaki i słoniki szare ;-). przy okazji kocyk, więc przesyłka nie będzie tak boleć.
mam w planach zygzaki i słoniki szare ;-). przy okazji kocyk, więc przesyłka nie będzie tak boleć.
agulqa_b
Fanka BB :)
Nulini wiem popatrze sobie. Generalnie mam dola od czwartku i srednio mysle o roznych kwestiach. Nie mam sily po prostu, wszystko mnie drazni i z wielu powodw mi przykro. Wrazliwa sie zrobilam
My chyba w tym tyg bedziemy zamawiac lozeczko i materacyk. Mama dzwonila ze ma kase dla Robsona i mozemy kupic ;-)
Czy ktoras z Was kupowala juz materac na allegro i moze polecic sprzedawce i sam materacyk?
My chyba w tym tyg bedziemy zamawiac lozeczko i materacyk. Mama dzwonila ze ma kase dla Robsona i mozemy kupic ;-)
Czy ktoras z Was kupowala juz materac na allegro i moze polecic sprzedawce i sam materacyk?
Ostatnia edycja:
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
agulqa, doskonale Cię rozumiem i wiem, co czujesz :-( Ale zobaczysz, wszystko się ułoży i będziesz miała wózek na styczeń
reklama