reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Emilchen, ja mam to łóżeczko, na żywo wygląda super, ja mam w kolorze sosny, jest bardzo ładnie solidnie wykonane. Ja mam z tymi misiami na bokach i ładnie to wygląda. Dość duży prześwit pod łóżeczkiem, spokojnie da się wjechać odkurzaczem, mopem, czy schować tam jakieś szpargały.

Nulini, wiem właśnie, dlatego spoko :-)

Doggi, a już nic. znalazłam gotową pościel za 40 zł. chyba właśnie u tego sprzedawcy co te kocyki minky. więc nie opłaca się samemu szyć.

Sprite no właśnie też coraz bardziej o tym myślę bo takie fajne materiały to kupę siana, a teraz te wzory modne to już w ogóle 2 razy tyle....

Możesz podesłać linki do tej pościeli?

Nulini wiem popatrze sobie. Generalnie mam dola od czwartku i srednio mysle o roznych kwestiach. Nie mam sily po prostu, wszystko mnie drazni i z wielu powodw mi przykro. Wrazliwa sie zrobilam

My chyba w tym tyg bedziemy zamawiac lozeczko i materacyk. Mama dzwonila ze ma kase dla Robsona i mozemy kupic ;-)

Czy ktoras z Was kupowala juz materac na allegro i moze polecic sprzedawce i sam materacyk?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja nie kupowałam niestety przez allegro..mam z ikea.
agulqa będzie dobrze:) może jesteśmy w stanie jakoś ci pomóc?

Do góry