reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

ja się uparłam na tą Beko,bo ona zużywa tylko 2,8 kw na cykl suszenia i wezmę w neo24 na raty,ale nie wcześniej niż grudzień/styczeń ,poza tym 1800 zł za klasę A to dobra oferta

reklama
Laski, mam! zaraz do mnie przyjedzie!!! jutro pierwsze suszenie o ile jej nie oddam, bo uznam, że mi mieszkanie zagraciła :rofl2::rofl2::rofl2:

oczywiście media to oszuści i gdyby nie mój brat, który chwilowo tam pracuje to wyszlibyśmy z niczym :confused2:

a cały psikus polegał na tym, że po pierwsze raty 50 x 0% nie objęły naszego zakupu, ale to akurat nie był problem, bo ten okres i tak był dla nas za długi, więc satysfakcjonowało nas 36 rat. natomiast media markt ma zmieniony bank. wcześniejsze zakupy na raty braliśmy na kartę kredytową media z banku credit agricole. trzeba było płacić roczną opłatę 30 zł za użytkowanie karty, ale za to w każdej chwili, każdy zakup (głupi czajnik czy odkurzacz) mogliśmy sobie spokojnie dobić do rat. teraz mają santander i wyobraźcie sobie, że raty 0% to już nie są raty 0%! nic mnie tak nie irytuje jak takie bezczelne wprowadzanie klienta błąd! wszędzie trąbią RATY 0%, a na miejscu okazuje się, że do każdej raty jest doliczane prawie 6zł obsługi kredytu :wściekła/y:. na naszym zakupie wyszło to przeszło 200 zł! za dużo opisywanie, dlaczego podziękowałam pani i odeszłam od punktu kredytowego. w każdym razie ze względu na mojego brata pani złożyła jakiś czarodziejski wniosek do banku i przyznali nam raty bez tej zapłaty za obsługę, czyli naprawdę 0%.

bada, a ile Cię wyjdzie ta suszarka przy ratach w neo24?

brat o 21 kończył, wpakowała ją w swojego combika i za 15 minut powinien u mnie być :-D

Sprite- to nieźle z tymi ratami, mnóstwo osób na pewno bierze bez wglebiania się w szczegóły.
Najważniejsze że już masz suszarkę. I jaką w końcu wzieliscie?

Taaa ściema z tymi ratami...
My tak kiedyś aparat chcieliśmy wziąć i też była dodatkowo jakaś dopłata tylko, że o wiele większa i to w euro rtv agd było i wyszło, że aparat, który kosztował za gotówkę jakieś 2500 my po splaceniu rat kupilibysmy za prawie 5k :-/ no taki tam dodatek do 0% :p

sprite super,że kupiłaś,jak wysuszysz to zdaj relacje :happy: napisz jaka wzięłaś i ile dałaś

aż zaczęłam szperać w papierach,ale już minęło 2 lata od czasu kupna tv i wyrzuciłam te papiery,ale my zwykle bierzemy na 10 rat i jakieś grosze mnie tam kasują dodatkowo,chyba tylko ubezpieczenie kredytu coś ok.30- 50 zł,ale dokładnie nie pamiętam,bo ostatnio lodówkę i mikrofalę brałam za gotówkę

alecta, dlatego taka zła na nich jestem. a tak jak pisze jezyk, pewnie masa osób się na to łapie :no:

jezyk, elektrolux z promocji Suszarka ELECTROLUX EDH3686GDE, Suszarki - Media Markt

WP_20141024_002.jpg

przyjechała :-), na razie biedna poniewiera się po kuchni :-D

Załączniki

• WP_20141024_002.jpg
    WP_20141024_002.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Do góry