reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
My nigdy nie używaliśmy leżaczków do wanienki. Podkładaliśmy tylko tetrę żeby pupa nie dotykała wanienki mniejszy poślizg. No ale może ja starej daty jestem.:-)

Na zimę najlepszy kocyk akrylowy czy polarowy?A mikrofibra ?a może ten minky?

Ostatnia edycja:
Przy pierwszej córce mieliśmy gąbkę, przy drugiej tetrę podkładałam, za dużo zabawy z wyciskaniem było.

Co do kocyka, nawet nie wiem z czego mam, metka się sprała :-D byle by ciepło było. U nas kombinezon plus gruby koc wystarczał.

Elutka z tego zamawialam LEŻACZEK wysoki FROTTE mata do kąpieli wanienki (4697701965) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. w środku nic nie ma tylko materiał naciagniety który jest bardzo miły o delikatny w dotyku. Zamawiając to trochę inaczej sobie to wyobrażałam i bardxo pozytywnie zaskoczył mnie ten leżaczek

Karpanna takie podwyższenie wygodniejsze i przyjemniejsze nuż na tetrze. Ja nigdy nie lubiłam na tetrze kłaść bo to i tak musisz trzymać to dziecko, i to juz komplikuje a tak leży sobie na lezavzku zamivxone w wodzie obie ręce wolne i tak jakoś bardziej mi się widzi.

Cena przyzwoita ale ja tam wolę trzymać dziecko własną ręką niż polegać na przedmiocie :-)
Z resztą kąpać będzie tatuś a on nie lubi takich wynalazków. Takie g z gąbki kupiłam przy młodszej córce i nawet tego nie rozpakowałam.

Jutro jak u da się pojechać do sklepu to zobaczę na żywo kocyki.

Doggi a z czego wykonana jest poduszka klin??

Ostatnia edycja:
Myślałam, że to taki wysoki stelaż :-D
Ja jedynie w którymś momencie kupiłam to wyprofilowana gąbkę do kąpieli ale takie to średnie i szybko się syfi. .przy emolientach takie okropne tłuste się robiło. .
Karpanna klin jest z takiej dziurkowanej gąbki, bardzo fajna sprawa szczególnie przy ulewajacym dużo boabasie czy ram refleksue. Miałam to przy młodym. Jest duży i sztywny przez ci jie ma ryzyka uderzenia

Ja też mam dwa kocyki akrylowe po Młodej, błękitny i beżowy :-p

A kąpałam na pieluszce tetrowej, nigdy stelaża nie chciałam i szczerze to wcale mi nie przeszkadzało, że mam jedną rękę zajętą (trzymałam nią Młodą) ;-)

reklama
Do góry