reklama
My nigdy nie używaliśmy leżaczków do wanienki. Podkładaliśmy tylko tetrę żeby pupa nie dotykała wanienki mniejszy poślizg. No ale może ja starej daty jestem.:-)
Na zimę najlepszy kocyk akrylowy czy polarowy?A mikrofibra ?a może ten minky?
Na zimę najlepszy kocyk akrylowy czy polarowy?A mikrofibra ?a może ten minky?
Ostatnia edycja:
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Przy pierwszej córce mieliśmy gąbkę, przy drugiej tetrę podkładałam, za dużo zabawy z wyciskaniem było.
Co do kocyka, nawet nie wiem z czego mam, metka się sprała byle by ciepło było. U nas kombinezon plus gruby koc wystarczał.
Co do kocyka, nawet nie wiem z czego mam, metka się sprała byle by ciepło było. U nas kombinezon plus gruby koc wystarczał.
Elutka z tego zamawialam LEŻACZEK wysoki FROTTE mata do kąpieli wanienki (4697701965) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. w środku nic nie ma tylko materiał naciagniety który jest bardzo miły o delikatny w dotyku. Zamawiając to trochę inaczej sobie to wyobrażałam i bardxo pozytywnie zaskoczył mnie ten leżaczek
Karpanna takie podwyższenie wygodniejsze i przyjemniejsze nuż na tetrze. Ja nigdy nie lubiłam na tetrze kłaść bo to i tak musisz trzymać to dziecko, i to juz komplikuje a tak leży sobie na lezavzku zamivxone w wodzie obie ręce wolne i tak jakoś bardziej mi się widzi.
Karpanna takie podwyższenie wygodniejsze i przyjemniejsze nuż na tetrze. Ja nigdy nie lubiłam na tetrze kłaść bo to i tak musisz trzymać to dziecko, i to juz komplikuje a tak leży sobie na lezavzku zamivxone w wodzie obie ręce wolne i tak jakoś bardziej mi się widzi.
Cena przyzwoita ale ja tam wolę trzymać dziecko własną ręką niż polegać na przedmiocie :-)
Z resztą kąpać będzie tatuś a on nie lubi takich wynalazków. Takie g z gąbki kupiłam przy młodszej córce i nawet tego nie rozpakowałam.
Jutro jak u da się pojechać do sklepu to zobaczę na żywo kocyki.
Doggi a z czego wykonana jest poduszka klin??
Z resztą kąpać będzie tatuś a on nie lubi takich wynalazków. Takie g z gąbki kupiłam przy młodszej córce i nawet tego nie rozpakowałam.
Jutro jak u da się pojechać do sklepu to zobaczę na żywo kocyki.
Doggi a z czego wykonana jest poduszka klin??
Ostatnia edycja:
bada m.
Fanka BB :)
ja też starej daty,wszystkie moje dzieci na pieluszce tetrowej kąpane wolę trzymać,później ciach na brzuszek i plecki umyte
Myślałam, że to taki wysoki stelaż
Ja jedynie w którymś momencie kupiłam to wyprofilowana gąbkę do kąpieli ale takie to średnie i szybko się syfi. .przy emolientach takie okropne tłuste się robiło. .
Karpanna klin jest z takiej dziurkowanej gąbki, bardzo fajna sprawa szczególnie przy ulewajacym dużo boabasie czy ram refleksue. Miałam to przy młodym. Jest duży i sztywny przez ci jie ma ryzyka uderzenia
Ja jedynie w którymś momencie kupiłam to wyprofilowana gąbkę do kąpieli ale takie to średnie i szybko się syfi. .przy emolientach takie okropne tłuste się robiło. .
Karpanna klin jest z takiej dziurkowanej gąbki, bardzo fajna sprawa szczególnie przy ulewajacym dużo boabasie czy ram refleksue. Miałam to przy młodym. Jest duży i sztywny przez ci jie ma ryzyka uderzenia
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja też mam dwa kocyki akrylowe po Młodej, błękitny i beżowy
A kąpałam na pieluszce tetrowej, nigdy stelaża nie chciałam i szczerze to wcale mi nie przeszkadzało, że mam jedną rękę zajętą (trzymałam nią Młodą) ;-)
A kąpałam na pieluszce tetrowej, nigdy stelaża nie chciałam i szczerze to wcale mi nie przeszkadzało, że mam jedną rękę zajętą (trzymałam nią Młodą) ;-)
reklama