reklama
Nulini nie wiedziałam że tak łatwo na allegro z tymi ratami to bardzo fajnie a duże odsetki są? Wypatrzylam sobie super bieżnie na allegro i właśnie tam było napisane ze można na raty, i się zastanawiam jak to wygląda
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Sprite, ja mam wanienkę na stelażu i przy Tosi też miałam, tylko stojak był wyższy :-( Teraz się zastanawiam, czy nie wymienić samego stojaka na wyższy, bo jednak plecy będą boleć przy niskim :-(
Doggi, na Allegro bez kupienia możesz zrobić symulację rat i zobaczysz, ile więcej wychodzi Ja kupiłam lapka za 1529zł, a na raty wychodzi mi 1672,32zł (12 rat), czyli 143,32zł więcej
Doggi, na Allegro bez kupienia możesz zrobić symulację rat i zobaczysz, ile więcej wychodzi Ja kupiłam lapka za 1529zł, a na raty wychodzi mi 1672,32zł (12 rat), czyli 143,32zł więcej
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
No właśnie nie ma tragedii z tymi dodatkowymi opłatami, a jak bym miała w sklepie kupować, to trzeba mieć umowę albo zaświadczenie o zarobkach albo wyciągi z konta, a na Allegro wpisujesz ile zarabiasz i w 15 minut uruchamiają pożyczkę
Pamiętam, jak dostałam umowę w swojej pracy (na pół etatu, ale czas nieokreślony), poszłam do Tesco, bo chciałam Młodej kupić rowerek biegowy, a że były raty 0%, to chciałam wziąć na 3 raty i mi nie dali!!! Bo za krótko pracuję i za małe dochody!!! Poje.bani
Pamiętam, jak dostałam umowę w swojej pracy (na pół etatu, ale czas nieokreślony), poszłam do Tesco, bo chciałam Młodej kupić rowerek biegowy, a że były raty 0%, to chciałam wziąć na 3 raty i mi nie dali!!! Bo za krótko pracuję i za małe dochody!!! Poje.bani
Nulini ja tam nie patrzę na ile rat jest 0% bo zawsze możesz spłacać po kilka na raz a po spłaceniu się dzwoni i mówi żeby zamkneli kredyt Co do allegro to też nie wiedziałam, że są takie w miarę ciekawe oferty kredytowe.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
AZA, a to nie jest tak, że jak się wcześniej spłaci, to można jakąś tam karę płacić? Nigdy się w sumie tym nie interesowałam tak dokładnie ;-)
Teraz jak wrócę do jakiejś normalnej pracy, to wezmę sobie lustrzankę na raty, strasznie mi się marzy od dawien dawna...
Teraz jak wrócę do jakiejś normalnej pracy, to wezmę sobie lustrzankę na raty, strasznie mi się marzy od dawien dawna...
reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Nulini ooo widzisz bo ja chcialam te meble z allegro na raty a nie wiedzialam co i jak. Ale ze wzgledu na brak 0% nie wzielzm. Chociaz gdybym kasy nie miala no juz to bym se zdecydowala. Dobrze woedziec jak to dziala ;-)
Nulini no to my tesciom te tablety bralismy i tez problem bo Ł ma umowe tylko na rok, a tescia firma w ktorej pracuje nie ma siedziby w polsce wiec musialo byc na mnie. Kit ze tesciu zarabia 1tys euro
Ja jak bralam tableta to na 10rat splacilam w 2. Teraz stol tez planujemy szybciej splacic. Zadnych kar nie mamy za to
Nulini no to my tesciom te tablety bralismy i tez problem bo Ł ma umowe tylko na rok, a tescia firma w ktorej pracuje nie ma siedziby w polsce wiec musialo byc na mnie. Kit ze tesciu zarabia 1tys euro
Ja jak bralam tableta to na 10rat splacilam w 2. Teraz stol tez planujemy szybciej splacic. Zadnych kar nie mamy za to