reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

wygląda ładnie,ale ja bym nie kupiła juz nic elektroluxa,bo moja lodówka mnie wykończyła,w ciągu pół roku 3 razy naprawiana i wymieniona na nową (dopiero po 3 naprawach wymieniają) i pan z serwisu mówił,że ich produkty psują się na potęgę:szok: oby u Ciebie tak nie było

reklama
Bada to prawda ha np kupiłam express zelmer piano czy coś takiego opinie w necie super, nawet sąsiadka zachwalala ze ma od 2 lat i cud miód malina, a mój... W ciągu 2 miesięcy od zakupu w naprawie był 3 razy i cały czas yo samo się psulo i się wkurzylam awanturę zrobiłam i powiedziałam ze albo nowy albo zwrot kasy no mam dość i wtedy dopiero za czwartym razem dali nowy, myślałam że ich rozniose i mimo że teraz od ponad roku hula jak szalony ja mam wstręt i bym go już nigdy nie kupiła

Powiem Wam, że my dużo rzeczy kupiliśmy na raty 0% i zawsze były to raty 0% bez żadnych kosztów. Owszem trzeba ich pilnować aby np. nie doliczyli ubezpieczenia. Ja zawsze szłam, dzieliłam kwotę na ilość rat i patrzyłam w umowie czy się zgadza rata miesięczna. Braliśmy w Saturnie, Media Markt i Euro Rtv. Teraz jeszcze spłacamy teściowej pralkę, było 20 rat 0% ale my spłacamy po kilka na raz.

Sprite gratuluje zakupu :)

bada, ja też mam lodówkę electroluxa :-p:-p od 4 lat działa. a jak się zepsuje to może i lepiej, bo w końcu kupię wolnostojącą (teraz mam zabudowaną) :-D:-D:-D (ale niech się zepsuje tak za 2-3 lata, bo na razie mebli w kuchni nie mam zamiaru wymieniać :rofl2::rofl2:)

jutro dam znać, jak się pranie wysuszy ;-)

Sprite to dziwne bo ja bralam kiedys w media expert tableta w santander i bylo prawdziwe 0% a teraz w bodzio stol i krzesla i tez prawdziwe 0% tez santander.
A ja tak jak Ty, licze 5razy. Wiec dla mnie 0 to 0 :p i mam prawdziwe 0% :p

Doggi moj Ł tez nienawidzi rat. Nie lubi byc szczurem z gry cashflow :p zawsze kombinuje gotowke. Teraz juz bez stolu ciezko nam bylo, ale jak decydujemy sie na raty to tylko 0%. Na inne nie patrzymy. Tak jak chcielismy w leroy kupic na raty rzeczy do remontu i od razu za gotowke meble i w innum sklepie. To wyszlo ze za materialy o wartosci 5tys zaplace w ratach prawie 8. Ł podziekowal pani i psozedl sobie ;-)

Bada ja tableta wzielam na 10rat a splaciclam w dwa miesiace. Teraz stol na 20rat bo chciwlismy jak najmniejsze raty a znajac nas i tak splacimy szybciej ;-)

Noo niektore tez odradzaly bodzio a nam sie stol podobal i krzesla, stosunkowo niedrogo wiec wzielismy.

no widzisz agulqa, a w media taki numer wywinęli z ratami!

ja też z tych co zawsze 0%, inne raty mnie nie interesuje, chyba, że bardzo mnie ciśnie, bo akurat MUSZĘ zapłacića, a nie mam kasy - czytaj głównie chodzi o ubezpieczenie auta. w tym roku udało mi się zapłacić w całości, bo uskładałam gotówkę, dlatego, że w pzu policzyli sobie prawie 300 zł więcej na 4 raty! kiedys to wychodziło około 150 zł i jakoś mogłam to przeżyć, ale 300, to już przesada! :no:

a pokaż stół i krzesła, jakie w końcu kupiliście ;-)

reklama
Ja też przeważnie poluję na raty 0%, ale jak dają tylko na 50 rat, to nawet się nie interesuję, bo nie będę 2.000zł spłacać przez 4 lata! :-D

Za to kocham raty przez Allegro, nie są co prawda 0%, ale dają praktycznie każdemu, bo się tylko wpisuje kwotę zarobków, bez żadnych papierków, dokumentów, etc., a dla nas, gdzie mąż na śmieciówce, to duże udogodnienie :tak:
Z Allegro mam już rowery, lapka i telewizor :-D

Do góry