reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
I ja na tetrze i zamierzam kontynuowac:)

Karpanna dobre pytanie...sama nie wiem co cieplejsze. Akrylowy wydaje sie najmniej cieply (ale nie znam sie-po prostu mam dla siebie akrylowy made in ikea). Najlepszy welniany (najcieplejszy i naturalny). Takowy mialam przy mlodej ale do domu bo na dworze w wozku w spiworku i teraz bedzie tak samo:)

Ostatnia edycja:
Doggi tak patrzę na ten frotte i się zastanawiam, czy on ma przylepce-przyssawki, albo czy jest ciężki. Bo ten nasz jak nie miał założonych przyssawek to szedł do góry albo jeździł po całej wannie.

Nie nie ma ale te nóżki są tez frotą wyłożone i myślę że to jakoś hamuje, jak położyłam na szklanym stole nie ślizga się więc w wanience tez powinno być ok :) wyjdzie w praniu ;)

ja też oglądałam taki leżaczek co Doggi, hmmm... w sumie tani, więc warto zaryzykować ;-)

trzymać kciuki, bo jadę dziś do media na raty 50 x 0% po SUSZARKĘ :-) tzn. trzymać kciuki żeby było cos wartego uwagi, bo tej beko tam na bank nie kupię! nie będę przepłacać 300 zł. nienawidzę takich zakupów jak wiem, że gdzieś indziej można ten sam produkt kupić o wiele taniej :-(

My też się zastanawiamy nad czymś do kąpieli, kąpie mój M a on jest wysoki bardzo i ciężko mu się schylać nad wanną, a na klęcząco to trochę niewygodnie...
Z kocyków to ja mam Minky, on będzie pasował jako kołderka na początku. Kupię też ze 2 pluszowe, Nina bardzo je lubiła.

reklama
Sprite no właśnie ha dlatego wzięłam stwierdziłam ryzyk fizyk drogi nie jest a i tak inne rzeczy zamawialam od tego sprzedawcy ;)
Ale zazdroszczę!!!! Ja chcę suszarkę ;(((

Do góry