reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Bada też ostatnio kupiłam w Biedrze i te małe trzymają a ten wielki niestety nie. Teraz będę brać te mniejsze bo i tak je uwielbiam :) Zadowolona byłaś z tego parowego mopa?

reklama
Karpanna ja bym chyba wybrała ten pierwszy.
Taki jak ten drugi kupiłam dla Tymka i ta pierwsza strona jest fajna i miła, ale pod spodem już jest inna taka mniej puchata

Bada ja mam po oli takie dwa tylko zwykłe proste bez wytlaczanych misiów. I zgadzam się są naprawdę fajne i cieplutkie :)

Właśnie wczoraj je znalazłam kompletnie o nich zapomniałam i się cieszę na taką niespodziankę w czasie sprzątania. Wypiore i cieplutkie kocyki jsk znalazł :)

Te kocyki akrylowe to są takie że po jednej stronie mają dłuższy włos a po drugiej krótszy? Bo mam taki gruby kocyk po dziewczynkach i w spacerówkach się wkurzałam bo mi się ślizgały strasznie i spadały. Polarowe się trzymały.

reklama
Przyszła paczka. Poduszka klin nie porywa mnie ale zobaczymy później :p ale co mi się spodobało? Zamówiłam taki "leżaczek" do kąpieli, jest stelaż i pokryty taką miękka frotą, którą po kąpieli się zdejmuje i suszysz i git. A nie jak te gąbki co ociekaja wodą nawet jak się wycisnie i tyle gromadzą bakterie i syf. Naprawdę super ten leżaczek :)

Do góry