reklama
bada m.
Fanka BB :)
tak,ale tak jak piszesz i tak trzeba prać te nakładki,ale te 2 co są w komplecie starczają,zeby posprzątać mieszkanie,a najlepiej ten mop sprawdza sie chyba na kafelkach
Nadałby się na zimę jak myślicie??
CARTERS KOC KOCYK DZIECIĘCY - NIEMOWLĘCY 20 WZORÓW (4686864979) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
albo ten
[url]http://allegro.pl/puszysty-cieply-kocyk-bobas-76x102-9-kolorow-hit-i4712378255.html
który??
[/URL]
CARTERS KOC KOCYK DZIECIĘCY - NIEMOWLĘCY 20 WZORÓW (4686864979) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
albo ten
[url]http://allegro.pl/puszysty-cieply-kocyk-bobas-76x102-9-kolorow-hit-i4712378255.html
który??
[/URL]
Ostatnia edycja:
bada m.
Fanka BB :)
takie naprawdę ciepłe kocyki na zimę to kocyki akrylowe np. taki KOCYK PLUSZOWY bobas 80x110cm AKRYLOWY tłoczony (4689030401) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., czy ten BabyMix miękki KOCYK AKRYLOWY 80x110 pudełko GRUBY (4725805528) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Bada ja mam po oli takie dwa tylko zwykłe proste bez wytlaczanych misiów. I zgadzam się są naprawdę fajne i cieplutkie
Właśnie wczoraj je znalazłam kompletnie o nich zapomniałam i się cieszę na taką niespodziankę w czasie sprzątania. Wypiore i cieplutkie kocyki jsk znalazł
Właśnie wczoraj je znalazłam kompletnie o nich zapomniałam i się cieszę na taką niespodziankę w czasie sprzątania. Wypiore i cieplutkie kocyki jsk znalazł
Te kocyki akrylowe to są takie że po jednej stronie mają dłuższy włos a po drugiej krótszy? Bo mam taki gruby kocyk po dziewczynkach i w spacerówkach się wkurzałam bo mi się ślizgały strasznie i spadały. Polarowe się trzymały.
reklama
Przyszła paczka. Poduszka klin nie porywa mnie ale zobaczymy później ale co mi się spodobało? Zamówiłam taki "leżaczek" do kąpieli, jest stelaż i pokryty taką miękka frotą, którą po kąpieli się zdejmuje i suszysz i git. A nie jak te gąbki co ociekaja wodą nawet jak się wycisnie i tyle gromadzą bakterie i syf. Naprawdę super ten leżaczek